do that kuduro


I only sleep in pink

börjar blogga här igen till Jag har min desgin färdig till min andra blogg. Så har köpt ett par rosa mjukisar haha, ville att det skulle så typ LOVE. Men dom vart skiit fula. Och plus att Det inte fanns hoodie till. aja, hihi. Fööörlångaben chacha


äntligen min!!

och fortfarande http://itisjenna.blogg.se


this world will see..I was here

usch. Den här dagen har bara gått upp och ner, Svarar inte på några sms, medelande, eller msn. Jag orkar verkligen inte med någon nu..har i alla fall varit hemma hos W en stund, sen iväg till hagen. Nu är jag hemma igen och har pratit med emmi i telifoni.
så nu ska jag bara ligga i min onepiece i sängen och tycka synd om mig själv med b&J och Film. yeah dude :(










i'm aint no queen

hej, hade redigt roligt hos matilda igårkväll..Kom hem vid halv tolv. Såg film..Och idag ska jag ligga kvar i sängen för länge. Sen träna..mm..hejdå

 
what goes up, must go down.                            

for you and me


happy birthday marissa miller

hihi, herregud vad snygg hon är. och ni som sa att man måste vara över 174 för att bli model...har fel. Marissa är bara 171 och är victorias secret ängel. Deni ;)


bam's tatuering


you put i down like NYC

Hallå bloggen! Gick till beltina vid tio, Sen åkte vi med bussen in till stan. Träffade ronja och sen gick vi och köpte present till Matilda eftersom hon fyller år, Och sen åt vi glassss, Sen vid 1 sprang jag och bella till bussen..Och herregud! Jag har inte skrattat så mycket på länge..Vad hon än säger skrattar man åt! (på ett bra sätt) Ja men sen gick vi hem till sitt och jag ringde wilma och åkte till henne, Vi åkte ut och badade och solade i ossvallesund.
Vi skulle egentligen sovit över och Träffat några fellas men vi orkade inte det typ. Så nu ska jag vara hemma själv med viktor och se på några fula filmer, Masssa godis,popcorn,läsk,ostbågar,chips, har vi med! Inte för jag kommer äta något av det..Hah! PusspåDi



International Love

haha är helt beroende av låten! Så jävla bra. Tänk om alla killar kunde sjunga som Chris. B


dont try this at home....

min piercing har vuxit igen. eftersom jag tappade min i gunnarsö. och tog ut bellas direkt när jag kom hem. och glömde stta in en ny...Så det gör rätt ont, och det går inte att trycka igenom hålet. Det blöder så inihelvete. Och gör ont!! Men ska försöka få igenom det. Har varit i hagen idag, sett film med mamma. Nu ska jag sova och sen upp tidigt imorgon. puss på di


118-800

ville bara testa och skicka: Vilken känd kille skulle passa mig'' till 118800 Haha, och som svar på smset kan jag ju bara säga, yeah right. Bajasar björnarna i skogen? Har påven en rolig mössa? Herregud. Tycker själv att det inte stämmer, speciellt inte det första. Och skulle nog inte vilja vara tillsammans med honom. Mer va bästis,haha. Aja lite kul var det ju..


++++++++++++++++++++++++++++

åh vad jag vill ha denna boken!! Skulle kunna döda för den, men den finns ju ingenstans alls. Och inte i butiker heller. Ska ringa honom och be han skicka en till mig. Jag ska ha deeeen!!


f**k you and f**k her too


castle made of sand


rain over me

Jag har solat hela dagen och nu är jag sjuk som en ..någonting...och ja, så vad fan ska jag ta mig till imån? Fuck får ta och se en film TILL och sen sova vidare. ciao fellas.




black 'n white

haha ligger och leker med mina iphones. Haha nej. Men har int kunnat skicka mms på aslänge, så tog pappas och försökte hitta vad hans hade som inte jag hade. Och jag hade ivsst mitt ''kunna skicka mms grej på offline...haha torrt inlägg.


baby you're a rockstar


hi Im johnny Knoxville

buhuhuu.Varit och badat med Ronja,Bella,Stina. Så ja, vi skulle tydligen bada med kläder också..man blev fett mycket tyngre och kom as långt ner under vattnet haha. Jag hoppade från sjuan och nudda botten till och med! Det vart ju inte så underbart..typ sjönk ner med fötterna i jyttjan.Sen då? gick vi till stranden och rullade oss i sanden och sen sprang i vattnet direkt..Japp så kan man också göra, men det är inte rätt. Hade i allafall rätt kul. Vi var där tills 10 och nu har jag nyss kommit hem..fryser som ett mongo och är helt sluuuut..Nä ska se en jackass film nu..sen sova. Se så fin bild jag tog nyss, ligger  ute på altanen i min häng matta med en filt rutom mig och en kopp te. och tittar på solnedgången och fotar dom fina palmerna....yeah right. Skulle önska det.


var skapt för dig

kommit hem från gunnars nyss då. Legat ute i solstolen och solat lite till. DUschat lite fort och nu ska jag snart åka ut och kola till hästen. Sen så ska jag ringa bella och sen drar vi och några till och badar med kläder på..wiiie. Och ja, Har aldrig sagt att vi e normala. har aldrig sagt att jag ser bra ut heler för den delen. mupp bild :-* 



Dunn tat done!

BAM_MARGERA: Gettin a tat of dunn from lil waynes boy.  Så himla fint, buhuuh...gråter. Tänk att det kanske skulle bli en jackass 4. Som Knoxville sa. Men nu går det inte eftersom Dunn inte lever.. Fram på axlen har han ryan's ansikte intatuerat för er som inte ser eller är blinda.
 

ta ut ringen ur näsan din fule fan!! I.L.Y.S.S.M.H

tidsfördriv

 Tre namn jag lyssnar till: jenna,Jennifer, S.

 Någonting jag tycker om med mig själv: ögonen

 Någonting jag inte tycker om med mig själv: fötterna

 Detta är jag rädd för: att dom jag verkligen vill träffa ska dö.

 Detta tycker jag om att göra: bara va och leva livet.

 Detta vill jag göra just nu: pussa på Justin Bieber

 Bästa känslan: fri

Perfekta killen?: blåa ögon, vältränad kropp,solbränd,ROLIG,

 Är jag kär just nu?: Jag tror det

Följande saker vill jag göra innan jag dör: Träffa Johnny, Bam,Steve-o, Dave, Och beyonce om många till. Sen finns det andra saker jag vill göra. 

Favoritlåt just nu: bad little girl.

 En bok jag älskar: profesional idiot, A memoir.

Motto: I will -  I can. You snooze you lose.
 

okej måste erkänna att inte ens jag fattar vad jag skrev i inlägget under? jaja..men nu ska jag typ Tvätta facet och se Ett eller kanske två.. avsnitt av  älskade idiot  killarna på bilden. Sen faceplanta kudden. Imorgon blir det bada och sola with some gölliga chicks! puss på det. fan..Sleep-o ser helt sne ut på bilden.


your lips next to mine

hej! Mot kvällen cyklade jag ut till Bela Maggie och Stina till gunnarsö och lixom övervakade dom medans dom badade..Lixom mitt jobb. Kommer det en hajar så kommer jag bryta nacken av den och  probably have my way with them! nej fyfan, Det är bara roligt när Chris Pontius säger så...Ah asså inte för någon av er fattar men man måste tyvär vara besatt av jackass för att understand me!! Amen okej. Men ja, Dom badade sen snacka vi i åratal och gick hem. ChaCha



all i want is a kiss

hej hej hallå hejdå. Vilket liv jag har haft nu på eftermiddagen..Verkligen. tatt hundra ego bilder och sen med min hund hihi. Åkt till hästen en stund. Sen ingenting alls. Hoppas på att bli frisk imorgon så jag och buddy kan åka in och köpa glass på stan!! Börjar ju bli lite bättre..pusspuss


hello bombshell

druckigt te. Duschat,peeling,Body butter, Och tagit fram precis allt från the body shop och VS för att känna mig friskare..Och det hjälper myycket. Förutom att jag fortfarande är sjuk och har feber. Men lite hjälper det väl hihi. Nu ska jag och V se på någon film och göra våfflor..Har inte ätit någonting alls idag och det känns mycket bra, Får skuldkänslor om jag äter upp allt eller mycket. Konstigt men sant hihu. Nä, Nu ska jag dra mig neråt och fixa våfflorna,hah. MWAH.

 



RSS 2.0