dude this sucks..

Åhhej..Åkte till beltina och med matilda och ronja till gunnarsö även fast jag var sjuk. Så vi badade en timme, sen gick vi upp och solade. Och sen orkade jag verkligen inte mer och frös som ett cp. Så åkte hem och nu har jag legat i soffan ute på altanen eller vad det heter..Och mitt huvud väger inte mindre än 50 kilo just nu. Och varje gång jag sätter vi upp snurrar allt..fett nice. Ska vila hela kvällen så kör i i morgon också!!


OCH om någon undrar...så JA jag har ett amputerat ben!

nått mer än det jag redan sagt

hejhej. Vid halv ett cyklade jag till bästis och va hos henne en stund sen kom wilmis direkt och då cyklade vi ner till kb och mötte dom andra. Sen badade vi fyra timmar haha. Nu skulle egentligen matilda och ronja kommit men matilda  kunde inte, och då sket jag i allt. Ska vara hemma hela kvällen själv nu med ben and jerrys och min bästaste hund. Och massa massa filmer med jackass och wild boyz. Så jag har det skit bra i kväll, så tänk inte på mej. Gör inte det förfan. PussPuss.

 

for altid

howdy. Har varit nere och handlat massa gott till kvällen med bella och wilma vid tre tiden. Sen gick vi runt och hem till mej och sedan till bella och fixade oss och fick springa för att hinna med bussen..Sen var vi inne i stan och då tog det väldigt lång tid innan vi bestämde oss för vart i skulle äta, men det blev på kina i alla fall. Efter det tog vi bussen hem till beltina och såg på film och hade det mysigt. Eftersom hon fyllde år hihi. Så nu är jag hemma och ska se ett gammalt avsnitt av dom bästa som finns..hehe. Sen sova för imorgon kommer bli en fet dag, även om vädret kan gå och ta sig.


bella,jag,wilma. Haha! och jaa..jag har inte blåa ögon.

its gonna be a blood bath




VARENDA BOKAFFÄR stor som liten, varenda jävla videobutik och överallt där bara allt crap finns har jag letat som en tattare efter steve-o's bok, men nope...finns bara att beställa kom jag på efteråt. Letat efter alla jackass filmer och plansher och precis allt som hör i hopp med dom. bara för att lixom. Men livet e inte lätt ute på dom sju haven...Närå. ska beställa hans älskade bok istället. finns mycket man vill ha här i livet,boken ska bli min. DEAD OR ALIVE, ska ha den...ser jag någon som har den så tar jag den:D om den inte vill ge mej den...its gonna be a blood bath...
hahahh,neråå. Nu ska jag faceplanta kudden. chacha

herregud!

Hur kan man bara vara så jävla idiotisk och ful i huvudet? Dryg är du också, tror du kan precis vaända liten sak och allting, du vet fan alltid bäst. Du är bäst på det ena och det andra, kan lösa allting tror du också...GOD!
fyhelvete vad sjukt irriterad och störd jag blir just nuu, åh..Kan bara gå och slita av henne håret..hihihi.
Men det e ju bara roligt eftersom alla andra vet sanningen och du tror det andra..snckar skit om vad andra gör och så gör du precis samma jävla sak. F you.
you bastard...


little bad girl

hej fellas! Nu är jag då precis hemma från smögen och alltihopp...har inte vart bästa vädret ever men en dag sol fick vi så då drog vi ut till hållö med båten, vart där i stort sätt hela dagen, hoppat från klippor och dykt i det turkosa vattnet och sett sjöstjärnor och massa brännmaneter..ville bara säga det. haha! och så har köpt en hel del och gjort en massa saker också. Varje kväll har varit detsamma, kommit hem vid tio tiden lagt sig i sängen, sett avsnitt av jackass..sen sova. my fellas:-* Trevlig trevligt.. Har inte haft på mej smink på 5 dagar och det känns lite sådär konstigt eller något..eh.



finns cp mycket mera bilder, men inget och se haha!



far away from home

yeah dude, påväg hem! övernattar hos farfar i hedekas efter en fett solig dag på hållö och smögen.satt bredvid bill kaulitz och hans tjej.
sen i morrn bitti drar vi iväg hemmot. bilder och shit kommer upp senare, nu ska vi sova så vi kan åka supertidigt imån,  har fasiken levt i min onepiece of norway i två dagar nu. bjyyyy


steve-o. <33333333333333333333

världens bästaste


saknar dig så cp mycket!! världens bästavän, <3333333333333


so live your life, live your life

hello, Mötte belli vid tre tiden och sen drog vi ut med gummibåten hihu. Paddlade till gunnars och tappade årorna och jag klättra upp på ''byggan'' och bella trilla i med alla kläder på..Och sen gjorde jag med det bara för att.
sen badade vi som fan asså, haha faktiskt hoppade från hopptonet hundra gånger, och lekte som åttaåriga barn. Kommer fan aldrig växa upp :D
sen paddlade vi tillbaks till vår lilla ö och sen gick vi hem hela vägen med båten på huvudet,hah! Sen vart klockan halv sju när vi kom hem, så då drog hon hem och jag till hästen min. Sen käkade vi pizza och nu har jag ba tatt ett låångt bad och packat ner allting tills imorgon och veckan, för imorgon bitti klockan halv sex drar vi iväg till älskade smöögen!
massa bider och sånt ska jag ta minsann. Så datan hänger med och ska kolla om jag kan fixa blogg.se i iphonen..men det ska nog gå hihi. time to sleep. men först...yeah dude, ni vet. CHACHA


do it like i do-o-o-o

Why should I care what they say? Just want them out of my way. ‘Cause I’m the king of my own life.
 
 


hipstamatic

hej, Kom hem til oskarshamn vid typ 12 sen kom gick jag och mötte beltina..eftersom jag ringt fel nummer. Så de vart därför ingen svarade, haha. Ja så sen gick vi bara lite  och sen gick vi ända ut till mockebo och tittade till hästisen, Gick 6 kilometer, deni. Sen stack hon hem och åt, och sen möttes vi i kb igen, hyrde en film och köpte ben and jerry's. Gick hem till henne så funkade inte såklart dvd i teven så då gick vi hem till mig och kollade istället..haha fan vad rädda vi var satt i en klump och bakom en kudde..Fast så läskig vart det väl ändå inte..bara när man fick se dom dödas sönderfrätna ansikten..uhuhu. Annars vart den jäävligt bra..fast man sett den en gång innan. Sen satt vi oss i mitt rum och kollade på Något som hette jackass. Jävla idioter asså, hur fan kan man hålla på så som dom gör? Åh herregud!
Sen typ blinkade hela himlen så då var de tydligen klass 1 varning på blixtrar och storm, så jag och bella följde med dom ut till ernemar och kollade ut överhavet och noshit vad blixtade och small. Haha, fett coolt!. Sen typ började det komma mot land så då åkte vi hem. Så nu har vi bara legat och snackat och såå. Imorgon blir det en båt tur, om vädret håller! Godnatt hihih.



haha vilken vacker min jag gör..Ne men ser fan alltid ut så. Neandetalare käke..Skyller på bästis hihi. Hon som tog bilden.

thunderbolt


åkte ut till havet och kollade...goddamn vad det blixtrar.. SICK !!

15:04

Sååå nu har vi kommit hem från sommarstugan..eller vad man ska kalla det. Har tillbringat hela morgonen och förmiddagen till att försöka få tag på beltina den jävulen, har ringt hem till henne 8 gånger. Skrivit på facebook och på msn. Men inget svar får man någonstans, vart fan är du någonstans? Tar en promenad till min hästapolle och kollar läget i hagen så han mår fint hihu..Men jag tänkte ju att bella kunnde joina mig men svarar hon nt snart så tar jag en annan fru..Så går det när man e offline överallt. eller vågar jag chansa at gå hem till henne? jafan jag gör det...hejdå :D



och sen..asså varför störa sig på att jag skriver om  jackass så mycket? Detta är lixom MIN blogg och här skriver jag om det och dom jag älskar och om miiiig och mitt. Me myself and I. Och tyvär så är dom inga tråkiga idioter enligt mig, för vet man hur jävla goa och roliga dom är när dom inte gör sina sjuka grejer och allt sånt. När man väl kommit in i programen och filmerna och riktigt vet vilka personerna är så tycker man om dom extra mycket, haha är alltid så för mig, går in för långt och riktigt fastnar för vissa saker eller personer, och nu har det hänt igen..Men sån är jag skani veta :D haha nej..men  För man blir alltid så jävlans glad och glömmer allt det dåliga och tråkiga när man tittar på Js.  och lixom ska jag störa mig på att du skriver så mycket om din hund eller om Icarly eller vad fan du tittar på ;)?
JAAAG ÄÄÄÄÄLSKAR DOOOOOM.



no matter who you love

Näemen inte så värst mycket har hänt idag, Vaknat och duschat. Åkte in till stan en stund och sen hem och hämtade det sista, Sen ut hit igen. Sover här i natt också. Åker hem imorgonbitti skulle jag tro, Det är jävligt mysigt här ute, Så himla fint ute vid vattnet och skärgården, Får hoppas på att det blir mycket sol imorgon så att man kan sola och få lite färg i ansiktet någon gång,hah. Man blir så trött här efter en heldag, och man Sover seriöst som en guuud här ute!! Haha,nej men nu ska jag lägga mig i sängen se ett eller två avsnitt av dom jag tycker om mest. Och så somnar jag till det...


jaa..det är här jag ligger för det mesta om dagarna. Ja, det skulle ju inte vara helt fel att kunna göra ett sånt inlägg på riktigt, med egna sånna bilder..hihi.

+++++++++++++++++++++++++++++


Bam är med lil wayne!! fett..haha

it just so goddamn perfect


dom här skorna, dom är fina till allt! enligt mig, sjukt snygga!!!


candice och Rosie, så jävla fina...asså jag är inte gay men jag bara älskar dom!! Perfekta kroppar, läppar,ögon, och smala och långa. Deras hår också. skitfina!


beyonce...VÄÄÄRLDENS VACKRASTE kvinna, så vacker och sjunger som en gud, har ur snygg lagom kropp och håret och ansiktet och allt! Fin naturlig också..så snyggt att ha fixat hår och sen inget smink nu på sommaren, och vara så där fett med brun och snygg!



vita eller ljusblåa och turkos eller ljus rosa naglar, alla ljuusa färger till bruna och solbruna händer är skitsnyggt och ser fräscht ut! enligt mig i alla fall, tycker det e skit fint. och med massa ringar och armband till!!

tatueringar! Snyggaste som finns, speciellt små och fina på tjejer och stora och på armarna på killar, med blå ögon hah! tattoos e fett snyggt om jag får säga det själv.


yeah dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aloha, Internet funkar skapligt bra här ute i skogen..ja eller vad man ska kalla det. Haha men tidigare idag så åkte vi då ut hit, låg och solade och sen gick vi ner till bryggan och badade där, sen kom L ner med någon stor ring och så åkte vi den efter båten, skit kul faktiskt. Har gjort det en gång innan..och vart bokstavligt livrädd för att åka i vattnet..Men fan vad gutt det är att övervinna rädslor!! proud och så. Sen åkte jag och mammi till hästen och kollade till honom, sen handlade vi lite och nu är vi här igen. Så har precis kommit in nu, efter att ha varit ute en stund..huhi.


you gotta be tough


joo...läänge sen nu, men fyfan vilken go och fin preson han var.när man väl ''lärt känna'' alla i jackass och riktigt kommit in i det...och veta vilka personligheter dom är. Så man Tänker inte ens på att han inte finns kvar på denna jord längre, känns som allt e helt normlt och så, nu bara för man sett alla videor från 2002. Svårt att verkligen fatta sånna saker. Han var VERKLIGEN en av dom jag ville träffa,och jag älskar han över allt annat, som jag gör med andra också, skulle vara dröööömmen o träffa steve.o johnny och bam o Dunn, och alla andra också då. Men speciellt dom fyra. Börjar nästan alltid gråta när man ser vad dom andra i Js Skrivit, buuhuhuu...jaa,jag vet men jag är sån. Gråter för allt. Gråter för att andra är ledsna och så. Aint no random hero, He's a real hero. LEGEND. ♥♥

all day, all night

hallåhllå, Har precis vaknat för en stund sen och nu ska jag bara packa ner lite kläder och sen drar vi ut till Dskär, och är där över några dagar. Så ja, varför sitter jag ens här nu dåååå? hah, okej så ska se om datan funkar där ute i ödemarken..heh.




i want to be there again

hej, Funkar inte så värst bra att blogga nu på dagarna när man är ute mestaste,hah! Så ja, p förmiddagen gick jag hem till bella och var där en stund, sen ringde vi wilma och då kom hon också, Så vi har typ bara pratat och sen gick vi ut en stund. vi följde med wilma hem sen och då när hon gick hem stack jag o bellä hem till mig och gjorde någonting, skrattade nog fan ihjäl oss tillslut. fan vad kul man kan ha med en strumpa över huvudet!!!
jaja, nu ska jag bara ta'at lugnt och se några avsnitt av världens bästa killar. yeah dudeeee, så ser min kväll och natt ut!  


mer som om jag tackar dej

hi budd, nu ska jag bara sätta i löshåret och ta på mig och sen gittar jag iväg till beltina, och sen ringer vi dom andra hihu. Fett med länge sen. hihi as gammal bild, men den e vacker ändå eller? yeah dudeeeeeeeeeeeeee


livet blir bättre

Har haft det skapligt på böda, okej det sög riktigt rejält i början ock så vidare, det hände ingenting typ.Vi bara va och låg på stranden, vad vid poolen och bara gick runt.  Nätterna var roligare, träffade massa nytt och roligt folk. Och lite allt möjligt.tvättade mitt hår i en bil tvätt tillsammans med anna, hur nu vi kom fram till det hah! Nästa år kommer bli bättre än bäst hoppas jag. Orkar inte sitta och bäretta i detaljer vad vi gjort och allt det där, men det har varit skönt att komma bort hehe, så ja. Drar snart iväg igen, smögen tror jag det lutar åt! fett.
Jag lägger upp mera bilder imorgon, är sjukt sliten nu så ska sova nu, nattiii





nu drar vi ..

hejsan, nu plattar jag håret fort som fan och sen ska vi snabbt ner till båten och över till öland! Sen stannar vi där på böda hela helgen,  ciao!



finns det en så finns det flera

hallå bloggen, Började dagen med att vakna och sen tog jag sönder min dyra fina nya piercing buhu, såå sen direkt in till stan, äta mat och sen lämna in piercingen på lagning hah! Sen sprang jag och mamsen och köpte massa hudlotion och parfymer och schampo och massa, sen köpte vi ett par jävla skor. Sen hem och då kom anna och erik från uppsala sen åkte vi in till stan och köpte det sista och hämtade ut piercingen igen, sen hem igen och fixa till sig lite och sen ner till åströms och käka hiho, nu har vi bara suttit här och snackat och lite allt möjligt, har typ inte sett varandra på hur länge som helst, ah men skit kul, hejdå.



what the f***k!

hello, Mötte jennifer idag och sen gick vi mot bussen, Vart lite på stan och fixade lite saker, Jag köpte piercing och ett super fint linne hiho. Seen gick vi in på tre bränder och tyvär åt jag pizza igen..
Men det gör väl inget säger vi. Jaha sen drog vi hem och va ute en sväng sen in och se på en film, om ni måste veta vilken film det var så är det bara att läsa alla tidigare jävla inlägg med samma text i hah, aja..ja jackass såg vi. Sen åkte jag till stallet en snabbis och red en kort sväng, sen direkt väg till havslätt och spela vollyboll med T,J,P,L,M,J,W,V,M,F,M och någon mer vad vet jag.
 Sen åkte vi hem till L,W och grillade och lite, hade tillslut iphone party och alla satt med sina jävla appar och jorde låtar och varanndra till fetton och s vidare! haha vilket liv.. Nu ska jag se ett avsnitt av jackass och viva la bam, annars kommer jag inte kunna sova. fuck yea.
Och juste fan, Anna kommer hit imorgon och sen ska vi gå ut och äta och lite, sen dagen efter drar vi till öland och det kommer va fetaste ever! hoppas jag. Hahh så jao rätt mycket för en gång skull, vafan läser du det om egentligen, fuck you. PUSSSSS





baby jag vet ändå vad som händer


thank god i blow it

fick en kommentar om att mitt ansikte ser ut som bajs, haha. Jaha, vad vill du att jag ska göra? börja gråta eller något. Men det är ju ba sjukt hur man orkar sitta och skriva sånt här anonymt till andra människor, vad i helvete vinner ni på det? Och snälla, ge upp förihelvete. Jag har redan polisanmält en kommentar och vet vem cepet är, så man e ju inte så smart precis. Och jag vet vem du är nu också.

Haha jaja, inte någon speciell dag idag heller, sett film. Ja, jackass haha. Och solat. Sen ridit ut i skogen med en överpigg häst, wiho. Imorgon så ska jag ta mig in till stan och möta upp en pingla, för att sedan gå en sväng och köpa något till öland och en navel piercing hihi! Sen har jag massa att fixa här hemma tills anna kommer och sover här, ska bli så mysigt! har inte träffat henne på ett år nu hihi. Sen packa och fixa alla kläder ocksåvidare haha. Nu ska jag se nått jackass avsnitt jag inte sett eller något annat, deras the social network parodi? haha fårse, alltid lika bäst. mys på det.


ååhh jag dör...


Jaaa, jag vet. Jag är beroende men fyfan så helt jävla underbara och klockrena dom äär. haha, brukar verkligen inte sitta och skratta för mig själv men de här va fan de bästa jag sett i alla mina år. Jackass parodi på black swan..Har ni inte sett den så gör det förfan..

då kör vi igen...

hej, Har nyss sett klart Black Swan, Så jäävla bra!! haha nejmen så vars bra vart den inte men se värd och så iallafall. Nu e klockan typ ba ett så ska se klart filmen jag laddade ner nyss, Jackass 3.5. haha noooshit. Den har man ju aldrig sett och så. Den e grymt bättre än Jackass 3D. enligt mig hihih. Allt är bäst som dom gör..Dom är fan mitt liv...!!



seriöst..fan va ja älskar er.


1+1+1+1+1+1+1+1+1+

Funkar inte så bra att göra inlägg utan bilder, Eftersom sladden till iphonen till datan inte vill sammarbeta..haha. Men idaag ska jag fan få den att fungera. Men annars Har jag ingenting speciellt planerat idag, ska fixa till naglarna och sen kolla efter navelpiercing. Såå jaa.. Börjar väl livet imorgon igen då, hah.


never gonna take us down

nej bäst var väl kvällen direkt inte, men den blev bra i alla fall. Såå bättre blir det väl ikväll haha. Nerå den blev feet. Så nu har jag typ vaknat och ska börja göra mig i ordning och dra mig utåt!


danny ..fyfan vad snygg killen ääääääär

yeah dude, I rock!

hej, vad har jag gjort denna dag? Sovit länge sen fixat till mig lite och åkte till stallet och hjälpte till att ta in några hästar. Sen red jag, hoppade lite sen skogen en sväng. Sen hem och inte göra något, Nu har jag precis kommit hem från L och W hon flätade in några flätor på maj hihi. Morgondagen ser inte allt för upptagen ut, ska vakna sakta och fixa mig..Åka hem till finabästa Bella en stund. Sen senare på kvällen fix fix fix och ner och äta ute sen träffa elsi och wilmis hihi!
Och nu då vad ska jag göra tiden som är kvar av denna dag..haha. imma do whatever the fuck i want.


profesional idiot

fan vad han äger, Någonsom har läst hans bok eller? Haha, ska fanimej köpa mig den,hah! snygg är han också faktiskt. och den mest idiotiska och galna som finns. Seriöst, fängelse, arristerad och så vidareeeee. Och juste...svälja en guldfisk och sen spy up den igen levande? haha fett coolt..det ska ja göra innan jag dör. 
 


jag vägrar växa up

Hemma nu efter att ha varit och träffat M & R. Sen cyklade vi hem till beltina och drog ut henne, hah! Ja men sen kom wilma och då gjorde vi väl inte så mycket. Gick in en stund och torra oss och bella skrämde livet ur wilma med sina jävla spökhistorier...haha. NJa sen gjorde vi väl inte så mycket mera. Är i alla fall hemma nu och har sett gullivers resor..haha rätt rolig faaktiskt. Nu behöver jag väl inte säga vad jag ska se på för filmer? ... nerå. Det blir samma igen, Ett jackass avsnitt. Och viva la bam avsnitt. 


sleep-o

sovit bort ännu en dag typ, hah! eller typ..Har sett viva la spring break. Fett gammla avsnitt av viva la bam. ääär så sur och arg just nu så kan slå sönder vad som helst nu..Neej men ska duscha och fixa till mig och dra och göra någonting.



jag äääälskar att ha överdrivet med fkn armband och skit på armar händer och shit!!!!!!!!!! so BAM style

goddamn i love you

är helt beroende nu, hah! Nu såhär på natten/kvällen så finns det fanimej inget bättre än att se ett avsnitt av jackass.
If you have cancer or whatever it is who make you sad'' When u look at me or the jackass movies you forget about the bad things and you dont have cancer anymore''
- steve-O

fyfan vad dom är bra..




++++++++++++++++++++++


jag lät dig gå

kom hem från stan nyss, ska åka iväg till stallet snart. Ikväll ska jag ut och träffa I. Sen senare ikväll ska jag se jackass volume 3, det sista jag har kvar. haha.
Och på ons eller torsdag ska jag och en till dra till kalmar, måste fixa det sista innan öland. Sen på fredagen kommer elsa, sen går vi ner till latitude. kommer bli bääst. Sen nästa vecka kommer anna från uppsala och sover här, sen drar vi till öland med båten över hegen på rtp. längtar!
nuuu ska ja se klart några avsnitt av viva la bam. haha ååh, jag har verkligen inget liv!


jag gråter ba i regnet


fan vad jag längtar


länkbyte

min kväll ser lika dan ut som förut, dagen också för den delen, bakat med W och lite annat. Sett klart jackass volume3. har ett kvar så har jag sett precis alla. goddamn i love them.

Och juste, körde ett litet länk byte med domma tjejer ( hittade ingen bild och headern gick inte att sno hihi)
http://bysisters.blogg.se LÄS och FÖLJ!!!


enrique iglesias ft. pitbull


heaven


fan va enkelt allt skulle vara om man var eller bodde där..faan vilken dröm.
vad ska jag göra denna regniga skit dag då..ligga kvar inne och sova, se på film. Och baka någonting..eller jag orkar inte. tar på mig mina rosa hope mysisar och gör något.

yeah, keep on h8

varit i kalmar hela förmiddagen, köpt fett fina bikinis hihi. Och lite annat blandat och nödvändigt crap. Så Sen åkte jag hem till L och W så flätade hon in tre flätor på maj haha. Eller för att testa, så ska göra om på torsdag. Sitter just nu bara hemma och tråkar...fast ändå inte, har ju kvar jackass the movie och alla andra mini avsnitt kvar att se..Ännu en gång blir min kväll räddad. fan skulle jag göra utan dom..haha.


they did it again..

Ryan Im almost Dunn
haha jag dör..A men hur som helst så har jag bokstavligen inte gjort någonting alls. Gått upp legat i sängen med datan sett sex and the city och ingenting annat. Nu på kvällen har ännu en gång Jackass filmerna räddat mitt liv. haha..suttit och kollat på alla från 2002 och 2006, big love. Och Bam är fett snygg! and he still is.
 har 4 kvar att se...men det tar vi imorgon. Bra då har vi morgondagen planerad. För ingen vill va med mig :D
hey, nolifer? - yes


just for one thing❤

hej, åkte till wilma tidigt idag, sen kom alla andra dit. Gjorde inte så mycket, sen drog vi ut en stund sen till stan och käka och handlade alla saker tills kvällen. Sen cykla vi till wilma och bella och fixa maten och allting, så var vi alla där hela kvällen och hadde de fett med mys! sen stack alla utom jag och emma, sen vart det ba emma som skulle eller fick eller något..sova över så ah. Nu e jag hemma och ska snart sova. as trött..




❤❤❤


RSS 2.0