romans revenge


day 8 - favorit årstid

BOOO ! svår fråga jao. Men jag älskar vintern i början tills en vecka efter jul lixom, tycker det är mysigt och vackert, men sen när det blir brunslask och skit ute...usch. Sen fryser man osv..men min FAVORIT årstid är utan tveka våren och sen sommaren! lätta kläder fina skor som fan !! bada sola, bli brun och  glass sena sommar kvällar och grilla allt lixom !. På sommaren är jag mig själv, inte vintern typ. Nack delen med sommar e insekter, hemska tanke..tål verkligen inte dom.


heaven !

omer michael bhatti

skit mycket snack om att Omer Bhatti är Michael jacksons hemliga son. han var mjs närmste vän, och han säger att han var som en son för honom osv... Dom e sjukt lika ..i allt , ögon rörelser och allt. hur orkar man lägga sig i allt hela tiden..låt dom va. jag vet vad jag tror, eller vet?
men omer är hans son. Det ser man verkligen. 1983.


oi oi oi oi oi oi oi

chacha bloggen! samma replik som vanligt: segat som fan idag. Åkte i alla fall till stallet vid halv fyra, red ut med annika. Nu är jag hemma och klockan är snart åtta, ska äta choklad pudding och se solsidan!
om ni vill veta så har jag ett blåmärke under revbenet, gör så jävla ont. random.
och imorgon så är det skola, fyfan så skönt. eller inte...men blir väl kul och träffa alla igen, dom som  man inte har träffat under lovet då. Haha. Har inte mycket mer att blogga om, har inte så intressant liv nu för tiden.
chacha

day 6 - förebilder

omb, oh my buddah. Då kör vi, min absoluta största förebild e ..ja jag vet alla vet det redan. bra! Då slipper jag skriva det. Han var en fin människa, tog fett mycket skit fortsatte ändå. Blev kallad äckliga saker och så. Brydde sig om alla andra, och barn. helt fantastisk man. kungen över guden, finast i världen! världens bästa. Kort förklaring, men har skrivit så jävla mycket om honom.
- vem jenna menar du ?
- men du vet? michael jackson.
- aha, nu vet jag. 
 

MMMMMM, det var den första! Den andra jag alltid sett upp till e tyra banks, otrolig kvinna! En männsklig gudinna på jorden, drömmer om att få bli fotograferad av henne. Eller med henne...oh my god. Hon är så vacker och allt hon gör, allt hon har gjort! Tråkigt att hon har slutat men men. Ser upp till henne, vill bli som henne. Allt som henne! älskar henne så fett mycket! såååå vacker!


och sen min lilla roliga udda förebild, som e så go och fin man! han e så rolig och bäst lixom, filmern han e med i. han gör varenda film värd att se! älskar han. Zach galifianiskan


day 4 - the best film

hmm, börjar om och kör andra dagarn nu istället haha. Bästa filmen? helt utan tveka titanic, är sån nörd till den! har sett den 18 gånger. kan allt och alla låtar till den filmen plus alla bort klippta scener och allt haha, a jag vet att ni ville veta det. äälskar den!
kom ihåg när jag såg den for the first time lixom. Blev fast vid jack, LEONARDO DICAPRIO. 
han som skrev den e så jävla duktig, james camron!! och han som gör musiken också så jävla duktig, james horner.
allt e bara bäst! älskar älskar!!



älskar också avatar skit mycket, allt e så vackert i den. Och rolig som jag  var trodde jag att jag var en avatar....asså gud lixom. världens dyraste film, sen titanic! tog tre år att spela in, och världens bästa james camron gjorde den filmen också!! fyfan vad han e bäst.

sen finns det ju massa as bra också, national treasure!! älskar den också! skit bra, asså det finns så många. men här e väl två av världens bästa ever!!
sen the perfect storm e as bra!!! och sorglig.....´som fan. se den!

Vem pa' quebrar kuduro

fet dag i dag i mönsterås badhus med jenniför hah....när jag kom hem sen då, gissa vad jag hade runt handen...jo vettu, nyckelbandet till skåpet. ÅH JENNA!
! woho alla antecknar.........


take it off

camar med baby. ska lägga mig snart. Upp tidigt imorgon! kommer bli skit kul dag imån asså. chacha


old and new music

fyfan så bra. asså skit samma om den e gammal. jag e så kär i den här låten. omg. vet den e gammal....men och. åh mama. så bra. men gud jenna. ja vadå. åh shiiiiiit.


dom här e också bra. vet att ni gillar












augusti 1958-juni 2009 14:26

20 månader idag.....20 månader!? sjukt. ( kanske e lite felstavat på något italienskt ord, men tror man fattar heh)
non possono capire che è già Venti mesi ... 20 mesi. E 'malato di fatto. Sembra così irreale.
 Mi manchi così tanto, e che desiderano più di ogni altra cosa, che tu fossi ancora qui sulla terra. Ti amo più che mai. E ti amerò per sempre per la vita per la persona che eri. e per tutto quello che avete fatto.
gud, vad jag längtar efter att tatuera in dit namn och ´Il mio eroe´ på handleden. Kan inte vänta...




say hello to goodbye

chacha, haha, beltina kom till mig vid halv två typ, och jag öppnar helt halv naken och ofixad haha ups. Hon satt sig vid min data och så fixade jag mig eller ja håret, mhm kbry. Maggie kom vid två och så förskökte vi hitta ett pannkaks recept, haha gick kanon, eller inte. Gjorde typ en hel smet först och stekte några pannkakor men när vi prov smakade..haha fyfan så disskösting. Hitta ett recept under kokboken? och gjorde om allt, and guess what. lovley taste hihi. filmade lite och så, lägger ut filmen också mihi :$  helt osminkad




gammla tider det

awwh, vilken rolig video vi hittade från typ i början av sommaren! asså vad ska man säga, jag sjunger vackert herregud osv...


lost and found

omg...får svårt att andas! så jävla idiotiskt vackra skor jag kan inte andas..oh my god. Måste ha ett par sånna i sommar. Skit samma om jag blir lång haha. Oh heaven! vilka skor...märket tiamo asså !!


awwwww

awwww, kom hem nu vid tolv tiden och går in i mitt rum, gissa vem jag hittar i min säng? min bebis hund! så jävla söt han är hihi. Dum jag känner mig som knuffa bort honom och satt mig med datan haha. Han som låg där och sov....tänkte ni ville veta att min hund e gulligast i världen mihi :$
och nu tror väl ni att ni ska få en bild på när han ligger så söt i min säng...men det får ni inte mohah. ?
eftersom jag inte har något att göra så hör pass så e det altid lika kul att över redigera bilder haha

I DONT NEED YOU..

fyfan är verkligen inte mig själv nu för tiden, tur man har en sån idiot till vän som får en på så jävla bra humör! Har skrattat hela jävla kvällen och min mage har typ spruckigt av skratt, tror vi ringde någon? Vilket jag inte minns, men har massa random nummer i mobilen haha. nej så klart, skojjar med dig bebis, du är ingen idiot! hahaha. massa massa fett med kul.
har nästan glömt bort honom nu...nästan. Nä sånt snackar man inte i bloggen om typ. Imorgon träffar jag samma beltina igen, och blir säkert lika kul. varför skulle det inte?
haha, puss

FUCK U AND HAVE A NICE DAY

en hel jävla dag åt helvete, aktiva vänner man har...verkligen. Får damp på att inte göra något! sitter inte vid datan mycket resten av veckan kan ni ta er fan på wiho!
fast ne

just cant get enough


u rock my world

härligt att jag fixat mig precis, fyfan så seg jag är. Vad ska man göra ikväll? Ingen aning tror jag, eller jo.
ska se klart made nu, och får se vad som händer sen. take care dude

i love my haters

tjenna, vaknade för en stund sen..och ska väl ta tag i mitt liv och gå och fixa mig och ta lite nya bilder hihi. Sen ikväll och belina inte ska ligga under sitt täcke ska hon komma till mig har jag bestämmt. Men om hon vill vara där så blir det någon annan BOOM. Så ja, har inte mycket mer att säga nu ( haha typiskt skåningar att skriva så haha) 
aja, ttyl
 

dag 3


en låt jag minns, shit...det finns så många! Som har så många minnen med. Bille jean första michael jackson videon jag såg för läskigt länge sen. Speechless som jag alltid lyssnar på om man e depp. Jason mras finns också massa minnen till. Men en riktigt gammal låt jag minns som jag sjäng på och som jag alltid lysssnade på e  en shakira låt haha.
förutom monsoon  med tokio hotel som jag varje gång fastnar för.
Även take me home counrty roads e en låt som betyder mycket för mig. Men denna e nog den jag minns mest.
det är en låt som jag har på tungan, men kommer verkligen inte på den nu. är tar denna som jag sjöng jätte mycket på! den påminner mig om den gammla goa tiden, när man inte behövde passa in och fixa sig och tänka på saker

imprevedibile

VILKEN JÄVLA sjuk kväll, vad ska man ens säga? tagit sjuka kort, skrattat ihjäl oss, sjungit som jag vet i fan. Gjorde massa videor sen satt vi och kollade på dom och dog av skratt typ. Men vi normala. lovar.
men men..när det börjar bli sent skrattar man ju åt precis precis allt, sen en timme efter ligger man helt jävla död på golvet hemma hos beltina.  Sen tittar man upp och ser emma i sängen med musses flickvän, och beltina ligger i hallen på magen och händerna bak. KAOS.

dag 2


Han ska vara rolig och snäll, omtänksam och vara sig själv. Även om man ser bajskorv ut så ska han säga att du är världens vackraste, han ska våga stå för dig framför hans vänner. Sätta dig i första hand, och våga prata o gråta framför dig osv.
man ska kunna bråka och skrika på varann utan att det blir full kaos och och han drar.
han ska lätt få dig att skratta, och göra allt för dig.

typ, utseende... wow!
förutom att han ska ha svart hår och heta bill kaulitz då..
nej men, möörk hyad! blåbruna ögon eller riktigt mörka. Gröönbruna e också snyggt.Han ska ha något speciellt i blicken som man fastnar i. snaggad, eller vanligt.
Han ska ha snygg klädstil, fräscchhh. han ska lukta gott höhö. Örhänge och ett fint leende!
BOW WOW ! haha





dag 1 - om mig själv


Jaha, vad ska jag berätta om mig? Vissa kanske ser mej som en bitch och bitchig, men i själva verket e jag väldigt känslig och gullig, men en sak jag hatar är att jag e så jävla blyg, Men om jag lär känna personen så öppnar jag mej mera, och då kan man nog säga att jag e en galen mupp haha! Nä men e rätt rolig faktiskt (a
Men har dock min andra sida, är väldigt mycket diva hemma och så, måste ha allt perfekt..ALLT! äR extremt perfektionist, med tiden och allting, kan börja gråta för minsta lilla, är överkänslig..men dock inte med personer som försöker dra ner mej osv..tål inte motgångar och måste ha som jag vill. Men e endå rätt medgärlig som person, Mina rädsolr e väl mest vatten..är rädd för att dö och inte få någon luft, eller att drunkna, tycker inte om att bada vid klippor osv..haha nu vet ni det. Har  klaostrofobi, tänkte att ni ville veta det..
när jag var mindre typ 5-9 så dog jag verkligen för paris hilton hade tavlor över allt, bratz hästar pch dockor överallt. Bärjade sminka mig i 4an, men var sammtidigt en extrem pojkflicka. Älskaaade speedway ( i still do) cross, bilar och cykla i terreng gjorde jag tjugofyra sju, körde min första fyrhjuling i 4an. Hästar också för den delen, håller fortfarandde på men har inget stort intresse lixom.
Hmm något mera?
jag tål inte när folk påpekar mitt utseende nekativt, typ att jag är tjock. Eller att mina klipps syns!
Tycker inte om att gå osminkad.
Nu för tiden så dör jag för victorias secret, kan ju säga att det e min absoluta största dröm, och mode gillar jag också, döööör för skor och vill ha en walking closet!!! När jag blir stor ska jag ha en rosa range rover bil.
Problemet med mig e väl att jag vill leva ett slags hollywood liv, men allt det nyaste och pengarna att vara dyrast och allt, men det kan jag ju direkt bah glömma. Df jag brukar vara så sur eller ge blickar till folk som e såå jävla snygga, vet några i skolan som inte tyckr om mig så värst mycket, men det e bara för jag tittar för att dom ser så jävla bra ut, och gör någon det så säger jag det.
tål inte att någon snackar om Michael Jackson, han e lixom en del av mig och mitt liv, älskar verkligen honom mest av allt! Och därför är jag väldigt känslig runt honom, och även om döden osv.
Mitt efternamn leonardo, har jag efter Leonardo dicaprio, blev in love with him efter titanic filmen, är grymt kär i filmen occh historien och kan verkligen allt om titanic. Det betyder mycket för mig både båten och filmen och leonardo dicaprio. hihi.
tycker även om avatar, trodde jag var en avatar förut hah.
haha ja, det var väl LITE information om mig. hihihi puss


like a lollipop

haha, fyfan så tjock jag känner mej, heelt proppfull typ...nä, men har nog aldrig varit såhär pass mätt på hundra år lixom, en sak till och jag spyr.. dessutom är jag död, helt slut efter idag!Nästan som om man ville vara sjuk imorgon. MEn denna dag var den bästa på länge! love my girls soooooooo much!

love


try to wow me...

I början, i den absoluta minasta men bästa backen!! Kan säga att jennifer lärde känna backen mest av alla, u knw what Im sayin´?
hahaha, en liten random film när vi precis kommit typ.

KNOCK OUT

toppen dag i kisa idag! I början åkte jag wilma och elsa först till den allra brantaste med feta gupp i haha och  jag var tvngen att sitta på röven ner för den brantaste med skidorna i händerna...såg riktigt vackert ut. Efter typ ett par prov åk så gick det jäävligt bra ! vågade typ inte åka allas från början men oj..vad duktig jag  var sen..klarade ALLA backar utan problem sen, ( har nt åkt på 2 år haha) Elsa och Wilma däremot kunde ju. trillade jag ? näe. Men skrek som ett cp hela tiden..
Kul att emma och jag trillade eller ( emma trillade, så jag var tvungen att släppa) i en ankar lift, haha. nej men det var faktiskt riktigt kul.
Skulle kunna skriva så himla mycket mer nu..Men hur som helst var det awzuuum och vi måste dit igen fan!



to the place i belong

hejhej, Bra skol dag idag, förutom alla lektioner med Daniel...blä. Haha. Har precis kommt hem från stallet och fryyser som fan om benen och ansiktet och fötterna och hakan! ska snart iväg med mammi och köpa lite grejer till kisa imorgon, kommer bli azum! tjennnnna

hahaha ELLER inte.

JAAAAAAAAAAAAA

tack pappa♥


F.U.C.K YOU

Ska snart gå och möta emma, drar ner till kåbe sen hem och ser film ♥

gammal bild som fan . okok


helvete

normal dag eller? vår ´lärare´ bytte alla platser för vi snacka för mycket, alla fick sitta bredvid varan Emma och Ilham osv..Men nänä, jag fick sitta helt själv. Åh hatar honom.
fett med kisa på onsdag, och jag hyrde skidorna idag och fyfan...har aldrig sett fulare skidor och pjexor...
och hjälmarna ska vi inte ens tala om! Men han som hyrde ut dom va gullig. haha.
tänker inte åka till något jävla kisa med dom skidorna..åh så jävla sur just nu. Kan slå sönder något!!!!!! :´(
e såå jävla nere just nu, minsta lilla tjuter jag fan för . hejDÅ.


invincible

vad har jag gjort idag? ingenting, pluggat matte hemma hos morfar haha. Och snackat mej bästa fatmeh, och juste har färgat håret mörkt brunt, ser väl liiite bättre ut hoppas jag..
Nästa vecka blir det inget godis, och nej jag ska inte banta.
intresseklubben antecknar.....

fyfan . .

Anonym om ge upp någon gång ...:
Vadå en person, de e nt bara en person som skriver? lilla gumman, tror du på fullaste allvar att du ser ut som en vs modell, naaaw gulligt. Och vad menar du med att vi inte ska bry oss om ditt liv? du har fan inget liv. Skrattar som fan när jag läser din blogg o ser dina bilder, o sen när jag ser dej irl asg. Dina läsare kollar din blogg endast för att få sej ett gott skratt, mer än så lyckas du inte med lilla gumman, men puuuss dåååe, vet att du tar åt dej ;)

ett tips till dej bara för o va snäll: lägg ner bloggen o sluta bete dej som är jävla fjortis.
________________________________________________________________________________________


 

take me home . . .

ännu en sjuk kväll, och man är lika död som vanligt..har sovit otroligt mycket den här  veckan..fast ändå har man sett ut som ett mongo. Men man har väl en sån månad i livet när ingenting funkar och man bara är allmänt förjävlig och ful. Speciellt mitt hår, slutar med att jag tjuter framför speglen.
tillbaks till verkligheten, beltina och maggie har gått hem för en stund sen. Ska nog natti natti nu och sova länge innan jag ska till viljan och hem till morfar och plugga matte...häh. Kan säga att jag längtar inte.

 

alejandro - skrillex remix

mamma mia, började som sagt dagen med att vakna halv nio åka med mammi till kalmar och köpa snowboard vinter ställ, men det roliga e att jag ska ha skidor i kisa.....men VILL INTE HA BAJSIGA SKIDKLÄDER. Och u knw what...aha Jag har pluggat matte också. Mötte maggie vid fyra och vi drog till beltina o sen ner till kåbe, sen cyklade vi ner till gunnarsö hähä. Kallt som fan, så vi drog hem och åt ny bakad kladd kaka.
Och konstigt nog tog vi gammla bilder...så jävla moget. pinsammt. haha! La ut dom på facebook men vafan..tog bort hela albumet, pinsamt jao.

how beautiful in my way

Har varit i kalmar nyss och köpt skidkläder bara, får väl se vad jag hittar på i kväll eller senare idag. Orkar typ inte göra någonting nu hah.

born this way

grymt kul kväll igår, snacka om att man spårar ut när man är trött, haha.

country roads

haha fan vad sjuk skol`dag idag alltså, sista timmen. Haha! Någon ´råkade´ få klockan att trilla ner osv, Daniel e för go, han säger att vi ska sluta skrika..men vad fan gör inte han då haha.
Stallet idag, red ut barbacka med bah täcke. Och någonting med en slang i lät som fan, jätte läskigt tyckte Marwin så höll fan på att åka av, men hitta en sten som jag kunde hoppa upp på haha. (åkte iiinte av)
Pluggade hemma hos morfar idag, så nu kan jag so provet imån yeah. I morgon e det fredag...underbart!!

ge upp någon gång ...

att man inte tröttnar på att lägga sitt liv på att skriva sånna här kommentarer?
och juste, du vet att jag har dit Ip nummer va? Om jag nu e så jävla ful och äcklig, titta inte på mej, läs inte min blogg, bry dej inte om mitt liv! Ska jag drömma vidare om att se ut sopm VS modellerna? varför ska jag drömma vidare när jag redan ser ut som dom, höhö.
men som sagt, om du tror att jag blir påverkad och gråter kan du gå och gräva ner dej, jag bryr mej inte ett dugg. Tycker bara det e sorgligt att en person ska sitta och skriva sånna här kommentarer....*suck*

Anonym om street dance again:

wb fjårtis?

street dance again

Wie, Skolan idag har varit helt normal, och efter det hämtade emma mej så åkte vi in till dansen i stan, böörjar fatta mer och mer nu, men är inte lika bra som emma ..än. Haha! är i alla fall inte sämst som tur va, fast alla e ju duktiga då men. jaja, är i alla fall kul attt dansa hiphop nu. OCH så klart åt jag pizza efter och cola haha.
Skulle egentligen ha pluggat idag men det e jag alldeles för trött för .. Och i morgon har jag stallet men det får jag ta fort i morgon, så jag kan läsa på SOn, har prov i det på fredag huhu. take care dudes

na na na na na come on

Ovanlig dag i skolan, 15 stycken i klassen bara, myycket bra. Mycket roligt. har bara varit i stallet på eftermiddagen och red ut i skogen, och red förbi ork..haha. Men det ska vi inte prata om. .
I morgon ska vi få våra fadder barn i skolan, underbart? Nej. Tycker faktiskt inte om barn på ett sätt, eller jo. fast inte närom e i 6-7 års åldern, såå jobbiga!


USA

hejhej, har inte gjort någonting speciellt idag alls, förutom att jag har sett madgaskar 2, haha älskar dom filmerna!
Har varit på sjukhuset och tagit bort mina stygn i foten, gjorde inte ett dugg ont, har ett mycket vackert ärr nu, men men.
Har fixat mina naglar också, dom är as rosa nu, och jag tycker det ser as fejk ut, så ska försöka måla om och ta boooort den rosa fula färgen hahah. Nu snart börjar tooop model så ttyl

7:de februari 2011

Man är fortfarande sjuk, så ingen skola idag. Ligger i soffan och tittar på MTV, ska väl sätta på någon bra film (madagaskar) haha. 
Har absolut inget att göra, skönt på ett sätt fast ändo inte.

tinie tempah ♥


jaha king julien

jag tycker att tiger svansar bara är föör roliga, men sammtidigt gillar jag när klockorna i handfatet spelar kubb, men det är också rätt gulligt att ekorrarna i madagaskar granen två leker med upp blåsta lampskärmar, men det är ändå lite läskigt när snigelvargarna attackerar giraffgrisarna och tror dom kan måla pasta av dom..patetiskt.
Men jag älskar verkligen när häffaklumpar hoppar över apelsiner som trillar ut ur våran vikaries ända. Fast det är lite äckligt om man tänker efter, våran vikarie har ju ingen ända, Bara en stor mun. som äter regn bågar och bajsar fjärilar...
nu ska jag odla majs och leta efter min ponny, vet inte vart den har tagit vägen !
kokosnötter e sexiga, om dom där trillobiterna som hade ett one night stand med carl von linne, men jag glömmer inte då jag var med och spikade upp jesus på korset, det var en märklig vatten milon. Blina apan som frågade mej när han skulle träffa presidenten, visst fick han det. Men det var en sak han frågade med händerna på ett märkligt språk och jag svarade : KLART VI SKA KASTA SKIT PÅ HONOM.  jahaHA.
jag e ju rik och så men jag har ingen pappa...



6:de februari 2011

ligger i sofan, och har inte rört mig mer än från sängen ner till soffan, kände redan i fredags i skolan att jag började bli sjuk.. 
 Finns inget att se på. Men snart börjar the rachel zoe project, och familjen kardashian, får väl ta och se någon film senare. haha
skulle inte ha något emot att vara där just nu....

sjuk osv..

Hur många är det som är sjuka nu förtiden..? alla e fan det. Har också blivit det nu, och det e jävligt kul..inte.
Emma och Bullatina har gått hem för en stund sen. Åh hatar at vara sjuk.

tangled

vid halv tre gick jag till beltina, sen vid kvart i åkte vi in til salong fin och beltina piercade navlen, herregud skulle aldrig våga att pierca mej...
Sen hämta emma upp oss vid 5 tiden och sen åkte vi in till bion och såg trassel, fyfan vad bra haha!


****************

om blueberry i think:
Lilla, lilla gumman. Hur gåre med bantningen? och hur gåre med ditt korta hår, sej ju fan för jävligt ut -.- om du strävar efter att se ut som alla dessa modeller i victorias secret så får du fan fortsätta drömma. Fan va kax du verkar i bloggen, men du är fan tyst som en mus irl. Tycker fan synd om dej, får du inte tillräckligt med uppmärksamhet eller? reetaard


loooovveee


blueberry i think

Har precis kommit hem från en normal, men rolig skoldag. Och sitter nu och tittar på top model 11 och Dricker en god smoothie hihi. Senare mot kvällen ska jag och Emma och Wilma träffast och se film hemma hos beltina, och baka kladdkaka wihu..aja ttyl

oh oh oh oh my god

H e´s    j u s t      s o . . .   d a m n.

I just cant stop



♥ ♥

Mi manchi tanto, e ti amo così tanto. Ti amo tanto, tanto, tanto. Sempre e sempre il mio eroe. senza di te non sarei quello che sono, solo, solo a mio Michael Jackson, l'uomo più bello del mondo. . Mio, mio, mio.♥

it´s the only way out for me

ohla amigos! Det har faktiskt inte varit någon speciellt idag, skolan och Sen hem och till stallet och red ut igen, har lärt mej brodda i alla fall, skit stolt. Vart väl hemma runmt sex tiden och det, ska se RJ burger nu och äta glassbåtar och fundera på hur fan jag ska gå ner i vikt. Min mage har blivit en mage ... trivs bäst med att vara mitt i mellan, men tyvärr kan jag inte vara det. måste ha min jävla 34, och 26 i byxor. Kan jag klara det. Klart jag kan, men bara inte nu..på ett tag.
Längtar som fan tills imorgoon!! Men vill inte avslöja så mycket i bloggn, blir så surt mellan vissa andra då hihi.

fan vad ful jag är i mitt korta jävla fett fula äckliga hår..trivs inte i det alls!


spit my personality

hallå bloggn, Hann inte blogga igår men dansen var väl sådär, men kommer bli mycket roligare när man börjar lära sej och komma in i det haha! Ser ut som en jävla stel korv när jag dansar..Men Men kommer bli bättre I think. EFter dansen åt vi pizza på tre vänner, fyfan vad gott!!! efter det tog vi bussn hem och såh orphan hemma hos beltina

Li - li- li -li -li li - lick

hahaha vafan gör jag, imorgin efter skolan drar jag Emma, Wilma och Beltina in till stan sen till dansen..eller iallafall jag ska testa först och kanske fortsätta. Har ju fan bara dansat Magdans förut så kan bara röra överdelen och magen och sååå men absolut inte shake boodie, ahah. det jag vill lära mej ju! Får väl se om det funkar, Street och Hip hop e fett endååå.
fierce

visst jag ÄLSKAR verkligen kläderna man har på magdans, och hur man rör och alltingen, så vackert! Tänker definitit fortsätta lite smått med det, var rätt länge sen jag var och dansade det hah.

En annan dans jag absolut vill testa och gå på e poledance! Också skit vackert och fint och fina kläder och Rörelser med kroppen, Det är inte alls strippigt, man kan oftast tro att det är stripp dans, men om man kollar på det så är det jätte häftigt. vill verkligen testa, Någon som vet vad man kan börja med det någon stans? ring mej!!



Men som sagt, Street dance e det jag ska börja testa på, om nu inte pole dance finns (a. Vet inte ens om bilden stämmer ens med själva dansen haha, men e rätt pepp på det faktiskt, gillar alla tre danser skit mycket, på var och sitt sätt. Jag får helt enkel se vilket som e bäst, fast vet ju redan. Gillar magdansen! 
blablabla osv..Imorgon ska jag och wilma och bella testa på detta i alla fall, fast bella och emma äger ju skiten ur alla. Jag och wilma kommer vara..? typ...as coola. heh. Efter dansen blir det i alla fall pizza, höjdpunkten på dagen lixom! haha nee!
take care dude,

I knw the fuck I do

hejehej, Skolan idag var väl lite roligare än dom vanliga dagarna, haha. Fast lektionerna vart väl inte så bra hihi. Efterskolan drog jag och wilma hem till mej och åt pizza, haha! Sen vid fyra tiden åkte jag till stallet red ut Marwin is kogen igen, Ska ju snart ta ut stygnen så jag kan rida normalt igen.
Har pluggat lite, bokstavligen liite. Och ska snart duscha och och kissa om ni vill veta exakt. OMG GAMMLA BILDER HIHI
loooovvvveee


RSS 2.0