bye sweden

eller ska man säga så? Är ju bara i grann landet haha. Har precis fixat mig och nu ska vi dra iväg  till norge och  trysil. Har fortfarande fett ont i knäna så får se hur det går idag hehe. chacha !!


eye candy

fan vad gulliga djuren är i filmen hopp haha. Fan va tråkigt jag har..kanske borde fixa matten och kemin? Haha dude dum  ideé!!  Behöver godis.
Kan kolla enrique videor ...sa ju jag behövde godis. EYE CANDY !!!

helvete

Tja..Inte min dag idag. Allt går åt helvete och ingenting funkar!! Drog i som faan idag i backen, går fan inte åka när man är sur. fastnade med framsidan när jag skulle göra tå svängen med brädan så flög fram på knäna och sen drog jag i ryggen på något idiotiskt sätt hehe sen  gjorde det bara allmänt ont. Fan vilken noob jag är. Ligger hemma nu medans dom andra e ute och åker. Min bräda e invalid. Hård och tung och seg. Ska ju till norge imorgon också.. Allt kan skita på sej idag tycker jag. ehej edå


i know you ready

Gissa om jag är trött...Har nyss kommit hem från privat lektionen. Mina knän e blåa något enormt asså !! Men Har lärt mig enormt mycket! Och han som va min tränare var ju inte sådär lite lagom snygg....skånska killar asså fyfa´anz så snygga. Nu är jag i stort sätt helt död så vilar hela kvällen..MWAH

how low can u go

tja gott folk. Har precis kommit hem från högfjället och har sjukt ont överallt. Har lärt mig sjukt mycket osv..Så ska vila nu tills halv tre, då sticker jag iväg till min privat lektion för 2000 spänn hihi, var tvungen att säga det.
Det e as fett här uppe, och på onsdag Im a going too norwaayy !! till trysil eller vad det heter. Så ja, inte mycket mer att tillägga haha ciíaao !


jag kommer


asså dett går jätte bra. seriöst okok. l1 som en plätt


drama queen

OH MY BUDDAH...dagen..
Skit skönt väder och allt sånt, skulle ner för en svart backe och själv klart trillade jag på något random sätt och skidorna åkte av...men jag kom ner i alla fall. Men det gjorde inte skidorna. Ni fattar vad som hände..eheh. Fan vad läskigt det var...100 jävla meter åkte stackars jenna helt invalid ner för backn. AJ...
Anyhow har jag hyrt en snowboard nyss, tänker inte ställa mig på skidorna igen nononono !!
ska ut o testa lite nu, har privat lektion med gustav imån hiho. piiiiinigt. tjennaaaa

tiris är klart bäst :)

Hej kära bloggläsare, Tiris här fick gästblogga lite nice lr vad? :) Sitter och pratar i skype med Jenna och Julia och rasmus drog nyss , vad ska ja skriva ? aja kommer inte på nå att skriva så hörs /Tiris

It's like wishing for rain as you stand in the desert


just let it go

Äntligen framme, inte så kul att pinka i skogen som en stenålders människa....haha nä jag ba skojja.Men det  fett mycket snö här uppe och det är svin kallt !! Men ah det e ju varmt inne, bor ju inte i en iglo hihi.
Så det ända jag har gjort äär att sitta i en bil i 14 timmar ungefär. Ikväll ska jag se national treasure, skit bra!!
Imån är det skidor hela dagen, och snowboard får jag väl hyra...har inte åkt på 2 år hehe.
så har inte mer kuul att säga nu så, ni får ha´att bra där nere i värmen hihi.
blir väl roligare bilder imorgon typ. tjennaaaa


earth hour




äntligen klar med allt.Nu återstår det bara en film och sen godnatt.Åker vid åtta imorgonbitti. Skit mörkt hemma nu, det är ju earth hour. Släckt allt utom datan he-he. Det ska finnas internet där uppe, annnars vet jag inte vad jag gör. Måste ha det. Will see... Tar i alla fall med mig datan hihi. Gud vad skönt att slippa skolan en hel vecka, men det blir nog inte lika roligt att komma tillbaka..

SVAR OM: vilka bloggare är storst i ohamn då?
- asså det finns 6 stycken jag vet har många besökare. Asså lyssna,  jag är inte en av dom!! Verkligen inte. sväär

ti amo libertá

sådär ja, har nästan alt klart nu. Ska iväg och lämna hunden i kristdala nu, så drar på mig uggs och en mysig tröja, samt mina hello kitty strumpor hihi. Gud så bra att ni fick veta det..tro mej..det tycker jag också. ttyl

god damn i love you



CIAO BELLO ! BELLO ! BELLO ! MIO MARITO ! IL MIO UNICO. fan vad snygg han är....jenna dör. igen.

I dont mean to be rude

bäst kväll igår !! Idag är det lördag och jag måste packa




not gonna get us

jag vill ha....alla dina japaner
- finns i sjön.

hahahah så jävla klockren !!
jaha, va e klockan? Jag och bella gick hem till ilham, såg på äntligen fredag med mannen myten legenden...sean banan själv. Sen vid halv 8 gick vi ner till kb och hem till beltina. Jätte kul den. Kommer sakna dom sen när jag åker asså..och hur jag ska få med mig internet det är  en annan fråga. Kommer i alla fall inte skriva ba: förlåt förlåt för jag inte har bloggat, gud förlåt!! Man ba snälla ingen bryr sig vafan?! Haha är så roligt när minisarna i Kb skriver så. Dom tror verkligen dom e värsta big bloggaren.. Visst finns de stora bloggare  i ohamn klart !! men det är väl 4 stycken som jag vet i alla fall.
ska upp tidigt imorgon, och packa som en utvecklingsstörd..så ska nana nu. NattiNatti

aaahh så fiiiin. dööööör !!amagad i love him MWAAHH


doing ma thang

hej mina blommor !! Gud så töntigt att skriva så, men ville bara testa. hehe.
Sitter och väntar på maten just nu, sen klockan kvart över sex sticker jag ner till kåbe och träffar bella! Vi ska ha en egen liten kväll nu innan jag åker iväg i en vecka, kommer bli sjukt!
Har dock massa läxor jag måste göra över resan, om man åker på semester så tycker jag inte man ska behöva plugga..
Haha asså sjukt i skolan idag, vår äckliga lärare inger gav Emma bra betyg men Ilham och maggie och bella fick däremot utvecklingsbehov, när maggie inte gör ett skit mot inger och allt. Den tanten e så jävla äcklig och idiotisk!
och det e fett äckligt att HON glor på ens boobies när hon ska snacka med en? man ba?! HALLÅ. euw.
tänk er en tant som gör det.
säger en sak...Om mina bröst hade ögon skulle vi fan haft ögonkontakt hela tiden !!
och det e bara så jävla....euw. Hon glor fan ihäl ilhams och emmas...ni fattar. asså så äcklig och dum på alla sätt, vi ska anmäla henne om hon gör det igen..både för rasism ( heter det så??) och för att hon glor på tjejer.
nog om den människan, nu ska jag dra ner till kåbe! ha en galen kväll!

min bebis och jag idag :D !!

work

ÅKEJ på att jag kan kemi provet och att jag har pluggat och så..Asså seriöst jag måste verkligen börja nu !!
kommer ligga efter om något nu när jag ska bort en vecka också..så nu vet ni nog hur min fantastiska kväll serut.


knock me down

hörde att elisabeth tylor har dött..asså nej!! Så många stora artister och skådespelare som gått bort nu, hon var michael jacksons bästa vän också. En av dom få. Vila i frid och god bless you!

Jag har i alla fall nyss kommit hem från skolan och ska snart dra mig mot hästen, ska rida en riktig lång sväng i skogen idag har jag bestämmt. Skit mysigt faktiskt. hihi.
skäppOhoj på att jag inte vill vara där just nu:


go go dj go

usch vad jag mår illa nu...haha. JO, efter dansen kom bella hem till mig, och eftersom vi har torrast humor så satt vi och kollade på tjocka personer som trillade på youtube, Sen kom emma och då satt vi igång med att baka muffins !! men vi hade inget mjöl, så sprang vi hem till bella och hämtade mjöl..och kollade också på bebisen, skit sööt!!
Våra muffinsar blev väl ok lixom, fast smeten var mycket godare..hiihi. Klockan är typ tio nu och dom gick hem för en stund sen. Är väl inte så normalt att baka muffins klockan 8 på kvällen då men.

cooler then me

Jag och emma åkte med bussen vid halv fyra in till stan, sen till dansen. Sen efter det solade vi som vanligt.
råkade sola med ett ögonskydd på magen...så har en vit fläck där nu.


+++++++++++++++++++++++

Out here we're the stars, Nobody can't fuck with us. Don't care how far..We're gonna make it.
skolan och dagen har varit som vanligt, tog en riktig lång tur med hästen i skogen, helt underbart nu när snön börjar försvinna helt och det börjar bli varmt i luften. haha så fint jag skriver och vilka vackra ord jag använder..gulligt.



I HEART YOU



dreaming bout us

dance the night away, grab somebody drink a little more!
oh my buddah! you know what? Marlen var inte i skolan idag, underbart! vi fick ha massa random lärare och vi gjorde videos och jag och beltina limmade ihop våra armar..fyfan vad ont det gjorde, dom satt verkligen fast!
Sen fick vi sluta tidigare på matten, heaven!
Beltina emma och Ilham följde  med mig hem, vi bakade chokladbollar! mums.
Dom stack precis hem så ska väl plugga lite och sen top model..okej jag ska inte plugga!! jag bara skrev så för att jag skulle skriva något...


wannabes är söta

okok..nu ska jag ocks skriva saker jag stör mig på, eller jag skriver bara en sak...jag tror dom flesta vet om vem det är. Man ba, asså kvinna? vad tror du att du är, det e så yesterday att skriva tiiep och saker med w istället för vanligt enkel v? och alla ord med H på slutet..omg tjejen lägg ner, du tror du e så cool och allt verkligen, och att man ska inte vara kaxig via internet och säga kommentarerna öga mot öga till dig, haha gumman du skulle fan dött då! Du tror du är så jävla känd och fjortis och allting, och fotorna du tar ..omg..så fula! wannabe
slår vad om att du fortfarande lägger upp bilder på bdb. lixom, det e så 2006 hihihi.
åh, din mamma!!

mums

samma som vanligt solsidan och en ben and jerry brownie, mun orgasm! haha



la la la la la la

ovanligt pigg söndag idag..brukar vara helt rutten på söndagar typ, men inte idag! gick jag upp tidigt, eller ah vid klockan nio då..och åt frukost på hotell corallen, sen hem och fixade mig. Är typ fortfarande helt slut efter den lilla gala kvällen i går med emma, damn så roligt, asså ni måste bara se videon!!
samma människa ikväll också, emma och jag lever ensamma i våran fjortis värld typ, eller ja efter igår känns det ju som det. Beltina vet jag inte vart hon är, på någon annan planet tydligen..skyll dig själv bella.
undra vad jag har skrivit..jag kommer inte ihåg. vad snackar jag ens om ?

hahaha vilken mupp, som håller sig i håret oh my god. vad tror jag egentligen?


go go go go go go


fan så bra han är.döööööööör

jag kommer baby

Tja vad händer gott folk?
Jag har typ inte vart vid datan idag alls, helt otroligt. Vart i stallet en snabbis och sen direkt efter på kalas hos kusin. Efter det åkte vi hem och sen iväg till the next one, min andra kusin wilma. trevligt. Drog hem tidigare där ifrån för skulle träffa emma, nu är klockan typ halv tolv och emma har gott hem, men oh my god, fetaste och kortaste kvällen med henne i alle fall haha. Imorgon blir det en riktigt slapp dag, ansiksmask och jag ska göra naglar. Får hoppas på att beltina kan vara med oss, fett länge sen that chick var med osssssss,



PLAYAH

What are words. If you really don't mean them, When you say them......


down on me

ciao bellas!
Skolan äger, jag ligger int efter och marlen vill aldrig ha mig kvar efter lektionen för att snacka med mig, och jag ska inte byta matte gruupp...mitt liv äger! Men seriöst så orkar jag inte med skolan, skiter i allt nu. Allt kan ta sig.
Ikväll blir det mys kväll med bästa Emma och någon mer kanske, och om beltina inte är sjuk så kommer hon också. Kommer bli fetaste.
vill bara bort till sommaren nu, vart fan kom snö helvetet ifrån!!





tonight Im not fuckin u

åkej orkar inte blogga, är inte på så jätte bra humör nu typ, eller jo det är jag för jag bryr mig inte, och har aldrig gjort. Cuz I knew this...ojuste, hörde att nate dogg är död r.i.p .
Non hai classe Tutto quello che puoi fare è baciare il mio culo. Come si fa sul serio stupido che io sia? Pensavi che non avrei mai potuto capire che cosa stavate facendo. Te non posso fidarmi.
 Hai avuto la possibilità di farlo bene....



non lo so


chachaaaa


♥ Enrique Iglesias ♥

Tu sei l'uomo più bello del mondo.  Mio marito, il mio unico, solo min.









äh whatevah





boooooo !

ett fett stort HAHA. Alltså visst e han jävligt snygg och så men nu vet i fan vad han tänker med, jaja coolt och vågat tänker ni som drunknar i honom osv. Ja, visst är det vågat... Men snälla, han ser inte klok ut vafan. Såg bättre ut med mohawk! Varför ha plast bitar eller kondomer i håret, eller vad fan det nu är, eller mini plast flaskor? hihi. Go back to old bill..

japan quake

snacka om att 2011 är wannabe 2012.. stop act like you are 2012 please




oh my ..:o where was god? tänk att vara med om det. Det är inte 2012 än !!
god bless all of you


din mamma..

tja, vad händer jao?
hade tänkt att plugga hela dagen, har bara segat som fan och försökt laga min mobil som e fett jävla död. Försöker få pappa att ge mej hans iphone 4 !! men tydligen inte, så vill ha htc disire eller vad den heter, jag ska ha den! and i will get it hihi.
KLockan är typ 6 nu, och nuu sätter jag mig i sängen för att plugga, eller jag har inte ens börjat..vill inte öppna den där boken med massa kemiska saker i som jag inte fattar ett skit av, önskar jag var som beltina! som i alla fall pluggade och tog tag i sitt liv, vilket jag inte gör alls.
ska i alla fall försöka läsa lite nu, utan en ben & jerrys..kommer bli svårt. så chacha.
and one more thing....VEM FAN SÄTTER ETT KEMI PROV PÅ EN MÅNDAG? jo, våran snälla och söta lilla tattar lärare you see! hahaha heido


til the world ends

tja, vad händer gott folk?
tror jag är sjuk faktiskt, är sjukt trött, fryser som fan. mitt huvud exploderar snart typ....kommer nog också. Får se om jag överlever i några timmar till. will see...dont think so..
melodifestivalen ikväll, inte för jag tittar på sånt då men, såg det hemma hos emma en gång, och om inte danny eller eric saade går till globen kan dom lika gärna lägga ner skiten direkt.. kom igen nu sverige vafan!
känner att jag måste dö lite sakta nu så, ttyl



förresten så vill jag skryta lite....det här var den första bubblan ever! har aldrig lyckats tidigare med att göra en bubbla, men wow asså !

fuck y.o.u

wow, vilken fredag ! galet galen och rolig verkligen..mkay tvärt om faktiskt, om man sitter och försöker göra sig gullig framför sin egen webcam kan man snacka om att ha tråkigt.Skulle egentligen göra en grej ikväll...men icke! Får se vad jag ska göra Ikväll då, har i alla fall skit kul helt ensam och så eller snackar skype med emma och tirvan... fett ! haha
oh my god...



you set my soul on fire, more then you´ll ever know. take my hand, and remember tonight

I LOVE IT


+ barbie +

its simply cuz, you have no class. All you can do is kiss my ass.
Åh, hatar matte...this was the last time jag hade matte med denna grupp i alla fall. vår lärare vill sätta mig i en lägre grupp....Man bah, men varför satt du mig i den bästa först då?Men äh whatevah.
 Fattar inte hur elsa kan vara så smart heller...I mean...kvinnan e fan BLOND, smart och snygg. Vad mer kan man önska sig? Kom hem nyss i alla fall, Var med Wilma och Emma på stan, jag solade, så är fett brun nu typ.. sen skulle dom köpa godis så följde med dom. Beltina är sånt weirdo, hon skulle plugga så hon följde inte med oss, plus att hon ska plugga  hela kvällen...AND hela helgen. Är rätt störd på en grej också, JÄVLIGT störd. Fattar inte hur man kan göra något sånt....but I dont care.
 

oh oh oh my god

vadå prov imorgon!? Shit asså, har missat skit många prov nu, har inte ens gjort svenska provet än som man skulle gjort innan lovet, underbart! Kemi povet i onsdags was a big no no, kunde inte ett skit. Har verkligen glömt skolan nu för tiden asså, inte bra. And guess what? självklart är det SO prov i morgon, plus massa engelska och tyska kom jag på nu. Får väl skylla mig själv då, Imorgon när man sitter med provet kommer samma replik igen...
- fan, jag skulle pluggat.....
Klockan är nu runt halv elva och har precis satt mig i sängen med SO häfterna, vart rätt mycket man skulle kunna ändå. Asså jenna, det här är inte okej..INTE okej längre! Ska sova snart också, fett trött. Imorgon efter skolan drar jag och emma in till stan och solar igen, hatar att känna mig vit. Är det fulaste som finns att vara blek..omg usch. 
Ska försöka plugga lite till nu i alla fall pussssss


heaven !

döööör på det här skit vädret nu...börjar ju regna och bli liiite varmare i alla fall nu dom senaste dagarna, så våren kommer väl snart..så länge flyttar jag hit..


hähähä

slutar blogga nu på ett tag hejdå


yeye...i hear you

mkay, fett kul att mitt svarta löshår e helt trasigt och slitet, mitt bruna som jag har nu e för tunt, plus aytt jag hittar inte en av delarna...mitt liv suger ! hahah. Dont care, dont need it. aja....

get ready for it

håller på att designa om, men det blir nog samma design endån, byter header och skit nu, håller på med en till som blir bättre än den jag har nu haha, ser helt fake ut på den bilden typ.
and you know what emma har blogg ! www.emamoilanen.blogg.se ! read it bitches, chacha !

natti natti

emma och jag är såå jävla trötta nu, går o fixar oss for the night nu..kanske glömmer loga ut ngn stans men om jag inte svarar så har jag deckat. puss.
våra fina datorer........


gettin over you

åkte och bowlade med jennan elsa wilma och matilda och ronja, fick typ fett många strajkar..hahaha. Efter det åkte vi hem till mig, fetade oss och dansade loss ! haha eller inte, men är helt slut nu och fryser as mycket.
Sitter med min data i knät hemma hos emma och snackar skype med tirvan och någon random. Vi ska i alla fall gå på madrass jackt i källaren ...så ja, brb antar jag. If we´ll come back...alive

i like your style

bästa kvällen/natten/dagen med ema
  


vad händer jao

jag, wilma elsa Matilda och elsa o jennan och beltina, drog in till stan efter skolan och fikade på nilssons, jete treflikt den!
Sen på kvällen träffade jag Emma och beltina, vid kåbe. Köpte godis och sånt, snackade skype typ hela kvällen....sen stack beltina hem då va, jätte kul jao.
kul att matilda väckte oss på morgonen typ halv tio....haha


we gonna wow everybody

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

old shit for life

fan vad niice, slutar as tidigt i morgon, och efter skolan drar vi tjejer in till stan och fikar, sen till kåbe och köper massa gott, then we gonna sleep over @jenna place dvs, hos mej. haha.
klockan är typ tio nu, så ska fixa mig och sen blir det natti natti, orkar inte sitta uppe och har ingen och göra,

trimma sin häst ?

chacha, fett chill dag idag ! missade både Svenskan , för poliser stod och snackade hela lektionen, och på so lektionen gick alla till oscars och på någon utställning, vi skulle fråga alla frågor och blabla, and you know what , dom hade godis vid varje mont ! kan ju säga att jag och Matilda gick några extra varv för att ta godis från varje ställe, tillslut gick alla vi Elsa, JennaN, Kellie, Emma jag och M och tog.....gratis e gott.¨
åkte till stallet halv fem tiden, red upp till fagereke med Maja, höll på att hoppa av och gå där ifrån fan ! sååå seg häst, ska ha sporrar nästa gång, och då jävlar, asså såå seg. :(

I came to win to survive

tja ! idag efter skolan drog jag och emma först hem till mig, sen till dansen...vill sluta på det, för jag suger verkligen på det. Shit vad pinsammt det är, jag och hip hop...a big no no. Men det e ju fett coolt i alla fall.
fårse vad jag gör haha. Solade första gången efter dansen, asså jag har aldrig vågat sola för jag har klaostrofobi, men man vande sig typ hehe. . ska sola efter varje gång hihu..
Skulle egentligen ätit pizza med Emma efter dansen men hon orkade inte, så mamma köpte med sig pizza hem till mig haha, ser teve nu och äter glass, livet äger när man äter sånt här skit typ varje dag...


day 9 - favorit bloggare

jaha, vilka bloggar läser jag ? Mest av allt läser jag Kenzas blogg! Även, DennisM, Chris Rahlenfeldt, Kissie, Hugo.
och så av mini bloggare så läser jag alltid och ständigt selma hurtics blogg, sen Kimsane och sen alla andra småbloggar haha. Men Mest dom i alla fall !


RSS 2.0