you´re slut!

kaos kväll fyfän...jäkla länge sen vi va också. Ska gå och duscha nu sen sova. Ska upp tidigt imån och fixa massa små saker och sedan hämta upp världens bästa emma och sen dra iväg med bussen till kalmar! Kommer bli så jäkla kul.
föresten så suger mitt liv rätt hårt nu...för mitt solpuder är slut. jätte jobbigt...haha.


inhale exhale inhale exhale

omgomgomgomg *andas* jag döör. omgomgomgomg. jag döööör. *ANDAS JENNA*


untz untz untz untz

handen på stjärten: heei.
 Skulle egentligen åkt till kalmar idag, men så blev det tydligen inte. Så nu får vi hoppas på att det blir imorgon. Annars kan jag väl lika gärna gå och dö typ.
Annars så har jag varit ute och gått med wilma ( www.treasure.devote.se ) för en stund sedan, även sett jackass 3D för fjärde gången! big loove
Såg på någon sida att bam var död? Det är han faaaaaaaaaaan inte, det får han inte vara=( Min favorit ju.
Senare idag träffar jag wilma igen vet inte vad vi gör men något roligt som vanligt lär det ju bli hihi. ciao



ventidue mesi


il mio eroe per sempre. padrino. tiamo


enrique iglesias

Anonym om today my life begins:
är det din egna häst? :)
svar: skriv ditt namn nästa gång tack. Och nej det är inte min egna häst. Har honom på foder bara


I alla fall så har jag inget att blogga om. Har kanske inte världens intressantaste liv just nu hehe. Men idag har jag bara vart ute med min hund, och ska snart åka till stallet och rida ut i skogen igen, så himla mysigt hihi.. Ikväll ska jag äntligen träffa min bästa fru som har varit borta jätte länge hihi.


i dont mean to be rude

vafan leker du. väx upp för fan.


bon bon

bon bon (we no speak americano) gammal men fet låt hähä. jag bloggar just nu för tirvans skull. känn dig speciell hehe.  men tyvär har jag inget att skriva hihi. WOH0

we love old shit

gammalt gillar vi.


today my life begins

ciao! Har nyss kommit hem från stallet. Red ut i skogen och höll på att dö i 21 graders sol. Men fan vad härligt med sommar äntligen, fast skulle dock inte förvåna mig om det började snöa imorgon haha. Ikväll blir det chill hemma hos mig med beltina. Ska se någon bra film eftersom jag fått en feeet teve här uppe hos mig. asnice.
Min fina bebis pålle


länkbyte

kör ett länk byte med denna grabb! läs hans blogg här. www.boriiisjeliiic.blogg.se


edward maya

så jävla många minnen med hans låtar, nöter precis alla gammla låtar sen förra sommaren just nu..BIG LOVE!


klockan är typ halv ett så ska nana snart..ska upp tidigare imorgon mmm.


PPP-AAARTEYY

haha ba skojja. Go kväll i alla fall, och jag måste till grönan och liseberg i sommar!! fyfan vad kul det är att åka karusell hoho. BIG LOVE


im only gonna break your heart

hejsan hoppsan lillebror! Väntar på att maggie ska komma så vi kan hämta upp emma, sen drar vi ner till tivolitt hihi.

mupp bild hoho. Fett suddigt och så vidare, menn vad gör det


you never know

ångrar man sig efter sitt adhd ikväll? ohja, haha. Men galet kul var det, och vad gör det om hundra år lixom.
Emma har precis gått hem nu typ, jag fryser som fan och är skit trött verkligen haha. kommer bli en fet dag imorgon, först ut till dragskär, sen he och fix och dra ner till hamnen med några fina flickor!

slut wear is near

chacha! Har varit och storstädat i stallet hela förmiddagen...ja typ i alla fall. Har precis fixat mig och ska platta håret sen ut och möta ny piercade emma,. hoho. Vi  Ska dra ut och sola nu, time att ta fram hawaiin tropic nudå!


oh baby he's so cruel

fett bra låt!
känns helt jävla världelöst att blogga nu, fel på hela världen denna vecka...jag har inga kläder, inget hår, allt e skit. allt kan ta sig. Så ah.


du är helt perfekt



spring feelings

äntligen börjar det bli varmt på riktigt, så jävla gutt! Låg till och med på sand stranden i söndags en fett lång stund, nu är det bara vattnet som ska börja bli varmt sen jäklar är det sommar! Solariumet på onsdag efter dansen, annars blir det ute och steka i solen. Fylla på vår gaderoben måste man verkligen göra, ser ut som en gammal kärring ful och äcklig just nu. Inte alls kul.
Nej nu måste jag börja plugga till musik provet imorgon, hoho!


feeeeeeeeeeeeeeet


newkid

fyfan vad jag nöter sönder newkid! Så jäkla bra är han hoho. 
Jag har i alla fall varit ute i dragskär hela dagen och jobbat på brännan hihi. Blev man brun då? nej inte ett dugg typ,tar solariumet i stället eller bus. Brun utan sol)


stadium status

tja gott folk! Sitter och nöter alla newkid låtar och snackar skype med emma och tirvan om ni ville veta hihi. Det har varit en helt pazzo kväll kan man säga hihi. Jag beltina och Emma var ute i gunnarsö och gjorde väl inte allt för mycket,tills beltina trillade i med alla kläder på. Det är så typiskt henne,alltid är det hon som ska klanta sig..alltid!Sen drog vi hem till beltina och kollade på mean girls, jag som aldrig sett filmerna förut ens..men dom är riktigt bra och jag måste se alla andra filmerna också. Vadfan är klockan nu? typ bara halv två. Men jag är så jävla trött så ska väl gå och tvätta bort mitt smink och sedan gå och lägga mig. Ska sova riktigt länge imorgon. Har inga större planer för imorgon, förutom träffa emma och ilham. Söndag lika med ben and jerrys!! Nej usch nu ska jag nana, nattinatti


baby jag lever min dröm

namn: jennifer madicken Cindre (Leonardo) 
född: 1997-06-08
längd: 1.74
första tanken på morgonen: vad fan e klockan
sista tanken på kvällen: vet inte
husdjur: världens bästa hund
rädsla: vatten,mörker,ensamhet,insekter m.m
sjukdom: cell skräck, adhd
vad du sover i?: nattlinne hihi
piercingar: öronen, naveln snart
civilstatus: upptagen
favoritmat:
favoritparfym: britney spears, paris hilton.
hur svarar du i telefon?: tjaaaaa
det sista någon sa till dig: kommer jag inte ihåg
favorit dryck: ciiider
favorit drink: kommer inte ihåg namnet, men den är blå hiho
favoritgodis: hjärtan,fiskar 
snarkar du?: nej.
hur många kuddar sover du med?: 4 eller mer
stökigt eller välstädat?: välstädat!
om du fick väcka någon från de döda, vem hade du väckt?: michael jackson
snus eller cigg?: cigg
vem saknar du just nu?: min älskling
favoritfärg: vit,svart, rosa,grön allt!
vilken dialekt är mest attraktiv?: gotländska, love!
har du några syskon?: 1 lillebror
vem i din släkt pratade du senast med?: vart väl mamma
favorit musik?: mohombi,chrisbrown,new kid,britney spears






like its my last

La mig alldeles för sent igår kan man säga..så vaknade för en stund sedan hihi. Satt och snackade skype med tirvan i över 3 timmar, och fråga inte vad vi snackade om haha. Vi satt och kollade på enormt tjocka djur samt människor och jag höll på att dö av skratt, hur fasiken kan man vilja se ut så? hahah SICK!
Ska snart hoppa in i dushen och göra mig i ordning och sedan efter det ut och träffa emma. Förövrigt ligger jag i sängen och lyssnar sönder chris browns senaste låt som jag la upp förra inlägget. Sån är jag...hittar jag en skit bra låt så lyssnar jag sönder den ungefär åttiofyra gånger..sen blir den gammal för mig hihi. Nej nu måste jag skynda mig lite, mwah!


like i never had it at a-a-all

världens bästa låt, big love

han är king!!

big inspiration

Lyssnar tjugofyra sju på mannen, han har världens fetaste röst,kläder och allting! big love! killar, må ni inspereras hihi.




dag 1 - något du är stolt över

haha som ni ser börjar jag med dagar igen, lite roligare än att bara läsa om mig hihi. Men hmmm...det finns sjukt mycket jag är stolt över. Men om vi tar detta året 2011 så är det att jag lärade mig att åka snowboard på fyra ynkla dagar! Rätt asballt va? hihi. Andra dagen när vi var i trysil funkade ingenting jag ba slet av mig allt och sparkade iväg den och gick ner för backen...feeeeeet moget gjort av mig hihi. Plus att jag lörde mig åka i trollskogen också utan att trilla en ända gång...visst jag trillar och så fortfarande en inte lika mycket och kanske bara en ända gång o dagen haha.  Ska upp till sälen så snart det går igen, saknar det skit mycket! förstår inte dom som åker skidor...dom fattar inte vad do missar hoho!!



ggn 2011

Längtar något enormt till sommaren tvåtusen elva,finner inga ord på det..haha jag ba skoja. Ska kanske tävla i ggn i år också, kollade ju bara förra året när pappa körde. Är det något som är det roligaste som finns är det just detta!!
 


my last freestyle - chris brown

varför går det inte att bädda in fån youtube längre? Sjukt drygt tycker jag. Något som också är drygt som fan är att spotify, det fria ska tas bort. Skjut er själva förhelvete, hur fasiken ska jag och hundratals människor överleva utan det. Ska baske mig fixa premium!
back to life, hemma från min fula skola nu och har sett en konstig film nyss hihi. Ikväll ska jag och emma öva in dansen lite och jag ska köpa ben and jerrys hihi.


i wanna go

Sådär ja, hemma nu äntligen hihi. Klockan är mer än vad jag trodde att den var. så måste försöka sova nu, kommer se helt död ut imorgon annars..har massa grejer att fixa imorgonbitti innan skolan också. Natti Natti.


ni får en bild också....vetifan varför jag tar en bakifrån hihi.

he did it again

varför inte lika gärna bli nio år igen och ha massa planscher över allt och pussa på bilderna..inte för jag gjorde det när jag var nio år då hihi...han dödar mig långsamt.  





its gettin biggah Its gettin biggah

Tjä! Har äntligen kommit hem från en rejäl ridtur med pållen, både nyttigt för mig och hästen..hihi. Har tagit en fett varm dusch nu, eftersom det är så jäkla kallt ute nu för tiden, det vart ju sommar ute och folk gick med shorts för en vecka sen lixom? Man ba:Vad fan händer.....
Japp, inte ätit något idag heller..kan typ inte äta sen spindlen i maten, äcklar mig sååå enormt mycket hihi. Får väl fortsätta äta/dricka varma koppen for life då...lever ju på det nu för tiden, är ju van så he-he.


the other half of me♥.

il mio unico, ti amo♥

mohombi new 2011

Äntligen någon som har exakt den musik jag gillar! Mohombi....big love!


mmmmmmmmmmmm

helgen vart ascool.
Sådär, nu har jag segat en rejäl låång stund. Way tooo much. Ska väl be pappi köpa en ben and jerrys åt mig så jag kan börja att plugga någon gång, för jag har inte ens börjat.
På tal om ingenting, så har mina naglar äntligen börjat växa !! Eller ja äntligen....Jag har inte bitit på skit länge för det e så jävla äckligt faktiskt. Men jag tror jag har ADHD eller någonting, måste ha något att göra hela tiden. Ska köpa massa tuggumi, Det lär funka hihi.

mun orgasm

Britney spears

avgudar


i want it all back

If I have a moment, I capture that moment. You would be right here next to me
You never miss a good thing till is gone. Who would've thought that ,he would've been like, The other half of me. I'll give my life up for you. 'Cause you are my dream"

röda byxor röda byxor

Nu har emma kommit och nu väntar vi bara på att beltina ska komma, och förhoppningsvis Ilham också...hihi.


enrique iglesias


älskling är hos mig nu.

the perfect storm

Sitter hemma hos bella nu,vi ska se världens näst bästa och sorgligaste film nu...the perfect storm. älskar den,hihi. 
damn jag kommer gråta sönder he-he
 

okej

You picked me up, breathed new life in me. I owe my life to you. But for the life of me, I don't see why you don't see like I do.I don't think you realize what you mean to me,

 It was YOU, who believed in me, When everyone was telling you, don't sign me. Everyone at the f-cking label, lets tell the truth. You risked your career for me, I know it as well as you. You saved my life, now maybe it's my time to save yours. But I can never repay you, what you did for me is way more. But I ain't giving up faith, and you ain't giving up on me.
 I'm dying, I need you, come back
I jag menar det.


jeg slutter

fyfään säger jag bara!! aldrig mer skolans mat..aldrig. Ilham fick en livs levande spindel hora i maten. Omg get it. EN SPINDEL!! haha ajt, kommit hem från dansen och japp, god damn asså jag lägger ner dansen, jeg slutter!! Suger på det och kan inte röra mig. Jag och Ilham gick hem från dansen sen, stack till biblan hiho. Asniceeee.
ajt, ilham höll på att bajsa på sej så fick typ springa he hihi. Mina bilder e slut så ska ta några ego bilder....
OCH TRO MEJ....helgen komer bli bäst !!


gammalt e fan bäst



OH MY GOD JAG ÄLSKAR LÅTEN JAG DÖR. JAG DÖR JAG DÖÖÖÖÖR

do you know


jag faller

jag kommer baby, jag tror jag e kär.

chacha, är hemma nu, och har nyss varit i kristdala och hämtat min guldklimp till hund. Har köpt lösögonfransar igen, jag börjar med det igen nu. Beroende...absolutligen..Haha. E fett seg idag och jag ska bara va hemma, tvätta och packa in håret, Det behövs om något, är så enormt slitet haha.
Imorgon Ill meet ma wife, and my babygirl beltina och alla andra. Saknat dom faktiskt..höhö (faktiskt) Nej men det har jag absolutligen!! Efter skolan hittar vi på något också, baka? Fårse något fett kul i alla fall. Härligt.


INVINCIBLE hähä

såri for no uppdatering...but you will survive. Haha ba skoja. Men fyfan vad härligt det är här, går så fucking bra med brädan nu..Im on the right track, asså har åkt 3 dagar and im so good. No kiddin.Okej så otroligt azum e jag typ inte. 
 Ikväll blir det bara massa chill och vila, är helt slut i benen efter hela dagen idag. Inte trillat ett dugg och lärt mig i stort sätt att åka riktigt bra  nu. men kan bli lite bättre. skriv upp det hihi. Som sagt, bara massa godis och äntligen fredag på teven. Härligt!
Åt världens fetaste våfflor idag i trolllskogen...asså tro mej!! asså lyssna dom va fan enorma..väger nog 60 kilo nu :(
ska fortsätta med att glo teven och något mer nu, tjennaa


RSS 2.0