I HATE IT !!

jag hatar det!!!! JAG HATAR DET. Jag hatar hårfärgen jag har nu!!! det e förstöööööört


hello orange hair... :'(

skulle blivit ljusljusljus brun nästan blond...satt i tre timmar hos frisören. Blev jag nöjd som vanligt? haha neej.
Detta är inte okej...det är orange. Och när jag säger orange så menar jag oraaaange!! Bokstavligt. fan!!
mitt hår gick väl antagligen inte att få så ljust eftersom det var svart.. Men hon sa att om 1 månad efter solblekt kan man fixa det. Så skratta inte åt mig..för jag gillar verkligen inte mitt hår.. faaaaaan. :'( exakt såå: :'( 
snälla skjut mig eller något...ni fattar inte hur jävla missnöjd jag är. tänker inte gå ut på 1 månad. SKJUT MEJ!!!



retard

göran om soo...who wants to be my baby?:
puta lite till, äckel.

SVAR: Sjukt onödig kommentar, förstår inte ens varför jag tar min tid och svarar på den? Det roliga är att jag har ditt IP nummer och jag vet vem du är, och du är inte värd mer än en påse med bajs.

Och att puta med läpparna på bilder är lixom så kallat min grej, stör du dig på det så visst. Men jag bryr mig inte, och ingen har bett dig läsa min blogg haha. Och det glädjer mig att få sånna här kommentarer faktiskt, för då vet man att det finns mer omogna och störda människor i denna värld.
Och du verkar vara kvar i den åldern då man är cool och skriver allt elakt över internet.
 


cure the bieber fever....

oh my gosh I love him, Isn't he perfect? This is not a cold,Not a flu,Not a sickness,Baby this is good,And it doesn't hurt to get this,You were never cured..And you never will regret this.




oh my gosh

så jävla sjukt bäst film! Seriöst dom roligaste och bästa någonsin,åh gud! fan vill gå på den igen,så jäävla bra asså tro mej dom filmerna är king! asså fyfan vad braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. jag döööör!!!
 


isn't he perfect


soo...who wants to be my baby?

hemma från en fett bra skoldag...surprise! Fan vad jag längtar tills bion ikväll med bella och maggie!! Asså den filmen är världens bääästa film...amagad i love it! its so me and its so jenna style! hahahah...skojade.
ne men serri då...sitte roch leker med camen och tittar antm sen paris hiltons new bff dubai, sen fixa mej och dra iväg till bion med puddingarna! lovelovelove mwaah



who's gonna save the world

har suttit och försökt att få ut glasen från ray ban glasögonen för att få sånna som justin bieber har hiehiei. Så har suttit och borrat och sågat och tryckt och fått adhd anfall som ett livs levande mongo! eller...ah alla som e mongo lever ju då men bryyyyyy. NU har jag fanimej äntligen fått ut dom och fan vad dom satt åt...tog timmar i guess. MEn nu är dom klara hihihi. Ah fasteär inte riktiga ray ban...fuck my life. Men ändå it soo meee!! amagad i love it..amagad amagad.
 


i told you soooo




amagad i love him


för jag vet allt om dig

Haha var ute med beltina från klockan sju till tio igår..skulle tränat och springa till rödaladan och tillbaka, mjao vi klarade det. Körde skratt yoga också..du milde asså. Sen pallade vi inte mer så vi lekte på en lekplats i typ två timmar hiehie, slutade med att vi rullade ner för en gräsbacke..sånt gör vi. OCh myket mer..onormalt hihi.
Är hemma idag, har sett mean girls 2 och titanic 2. Och den sög verkligen, titanic utan leonardo dicaprio är som hary potter utan harry potter. true. SÅÅÅ nu ska jag äntligen se never say never. Alla andra blev typ galna i honom, kommer jag det? will see.
ÅÅH imorgon ska jag och bästa bella gå på hangover 2! amagad amagad amagad längtar hohoho!! kommer bli bääst, älskar dom filmerna asså! its so jenna style !! eheh


pazzo per chanel





we run this motha


MATTIS

får adhd anfall på min hund.. Andra gången nu som han skrämmer livet ur mig, först i vintras när han var valp och sprang ut på isen och åkte igenom..seriöst så trodde jag att jag skulle dö då.. sen nu gick han o la sig på gräsmattan med sånt där gift..hehe
Jag har världens bästa och sötaste och snällaste brunaste hund bäbii. Även fast han är trög och lite efterbliven och får damp utbrott när man säger till han. Även fast han föralltid kommer vara ett barn/valp i huvudet. och för att han är översocial och ska hoppa och krama och pussa varenda människa han möter. Alltid min lilla hund.
älskar dej tjockis!!


kolla handen haha

Hej bloggen. Idag är det söndag, vilket betyder att man inte gör ett skit typ. Haha, ne men jag har vart ute i dragskär med några och solat. Köpt glass och nu är klockan snart 7 så ska faktiskt fixa nya naglar! Dom börjar ruttna hehe. Så senare ikväll är jag hemma och ser på solsidan med ben and jerrys! soft.
Aså min hand på bilden haha! ser lite sådär efterbliven ut..oh my god hur fan ser den ut egentligen



beyoncé

avgudar henne stort!




victorias secret




ta mig hit...




save the world tonight

godnatt, eller vågar jag somna? Nej men seriöst hur många gånger har detta inte kommit upp, om domedagen egentligen? om han aldrig nämnt att det skulle hända denna helg skulle ingen varit rädd eller brytt sej alls.
Sluta oroa er och bara låt det hända...
close your eyes and pray


är det nu, nu som det tar slut?

Precis fixat mej och ätit, nu sitter jag och lyssnar på svenska gammla sommar låtar, haha. Nu ska jag ut med emma. Chacha

music





åh fyfan

fixat blogg helvetet i fan flea timmar nu. Så god natt, och imorgon ska jag ta nya bilder hoho! Min mobil har vaknat upp från koma.Sen träffar jag emma också..asballt.OCH jag säger till dej...walla jag är trött. godnatt!


♥ the hangover 2♥

omg!! Älskar den redan nu..har sett den första mer än 8 gånger så denna måste ju vara braaa:D Fyfan asså, ska boka plats redan! världens bästa fiiilm!
Hahaha jag dör..kolla 1:16 oh its a monky..haha jag döör. älskar haaaan. ♥

 


But da nah happen none at all

jag vill spy...Har börjat träna nu med bella. Så har varit ute och sprungit i en timme typ, helt slut och vill typ spy nu eller något. Såå nu ska jag läsa bubbleroom tidningen med perfekta kenza jävlen på hoho! Niornas musikal imorgon...lookin forward! Nu ska jag sakta döö och lyssna på blue..fan asså att jag skulle bli fast i dom. Eller i allafall simon och duncan. käääääär aså...haha. lol. heidå



insidious movie trailer

fyfan asså måste se denna hoho


blue

Smälter för simon webbe


VI DRAR TILL FJÄLLEN

HAHAH hittade en liten gullig video när jag åker bräda för andra gången ever! Asså skratta inte för det ser cp och noob ut för lixom jag har som sagt bara åkt i en dag och detta är andra dagen jag åker. SÅ ah.


tacka gudarna ♥♥♥

Min piercing gör skiit ont och den e as fet och svullen...Fast inte ens nära infektion som jävla tur va..då skulle jag ta självmord. Ännu en gång...tackar jag gudarna för att dom inte ger mig infektion:D
asså detta låter äckligt men någon som vet om det skaa komma typ vitt från såret...jag e lite efterbliven med sånt hihi. fast man ser ju inte hur det ser ut på bilden...men där själva stången är så är det as tjockt..läskigt yao



candice swanepoel

heisan bloggn. Ser ut att bli en fin dag idag:D Fast tyvär så ligger jag två veckor efter i matten..ligger efter med 3 läxor och 5 sidor i boken..älskar den känslan aså..Men lixom..jag menar det är ju inte mitt fel att gud gav mig skills på allting förutom mattematik..man kan ju inte vara bra på allt ajt? NÄÄ juste så kaxa inteee.
Får helt enkelt se vad som händer idag då, häjdö
så länge byter jag utseende och kropp med hon här:
 

eurovision 2011

 men men ...Heisan bloggn. såhär ligger det till...att jag Kom nyss in från att ha varit ute med Bella och Emma en stuuund. Sen stack bella hem så nu sitter jag och emma i min soffa och ser på euurovisoin :D vi skriker varje gång United kingdom får höga poäng, och när sverige fåår det hahah!! Dom bästa e väl typ united kingdom och germany m.m alla e rätt bra :O och typ några andra haha. Vetifan vilka som vinner...får väl la hoppas på eric dåvaa..Men fan han ligger högt upp nuu ju!




snälla bli min igen ..

ohfyfan vad trötta vi är nu haha...Gick och la oss vid 4 typ. Är en sån där tråkig dag idag, när man inte orkar göra någonting...Så vi ba slappar idag och drar hem till mej och bakar någonting sen...Japp då vet ni, ciao bellas


redan första gången

åh har fått skriva om detta inlägg hundra gånger snart. Jävla cepe data aså. Ta dig. ...
Heisan i alla fall, har vart med Emma och Wilma hela eftermiddan, fett asnice. Och åkte till stallet vid 6 och red ut en sväääng. hihi.
Och seriöst kolla denna:http://youtu.be/JQOa7eij6pM skiit sött hihi. sommar plåga yao. haha ba skojja.


proffsfotograf? AHHHRRRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåå


memories of teddy

as you all know...teddy was a beautiful and nice little teddybear. EVERYBODY loved him, and we still do.
But for me and bella, he was something more. He was our best friend. We talked about everythng. I and Bella created you on the whiteboard in school, we took pics and laugh at eachother and we kissed you all over your ugly but still lovely little face. We where sooo happy!
UNTIL our teacher came into our clasroom and said to me: You gotta blur that nasty thing of the whiteboard noow!!

 I cant describe how much bella and I miss you teddy...And we are so sorry for not takin´
responsibility for you. Now you only exist in our heart. We dont even have so many pictures of you. But teddy, as you know. We love you so much!! Rest In Peace. my friend :(
as beautiful as gold.


heisan

heisan! JOO vad säger man,kärlek på värdret!! Och så har det varit en bra dag i stortsätt, ute med beltina och köpt glass, och gungat och vart allmänt störda. Tagit sjuka bilder och skrattat läppen av oss. Baraa ääälskar när man skrattar så mycket så man inte får luft och bara trillar ihop och ligger och ba skakar och ser helt mongolid ut. OHW,the best feeling aså hehe. NU mååste jag plugga sten hårt på SO prov1 tills imorgon, nämen vad trevligt heisan!


bella proffsfotografN

Lo nuevo de

vi älskar gammalt. speciellt denna, big love!





grab somebody sexy tell em...

hey, give me everything tonight!
sisodäria, har fixat om lite nu med designen, ändrat header och färg på sidan i menyn. Och som jag skrev förut att någon hackat sig in..Ah händer det en gång till och jag får reda på den personen eller vad det nu är för utväxt som har kunnat ändra grejer i MIN stilmall. Hela mitt liv är fan i bloggen, och bilder och allt. Så våga fan inte göra om det igen. As störande! Visst va sur på mig, men bloggen ger du fan i. Vem du nu är. min lilla blogg föralltid

JO, nog om detdär! Nu ska jag plugga vidare på någonting... och sedan ge mig ut i solen och träffa vääärldens bästa emma moilanen hihi. Men gud va roligt, tjao


ahhråå

men gud förlåt. Kanske inte är så lätt att blogga när någon hycklare har hackat sig in och förstört hela kodmallen. Men nu som tur va är det fixat. Åh, störd man blir på sånt.


det gör bara mig starkare

heisan! Har inte gjort något speciellt idag faktiskt. Beltina kom till mig vid 4 tiden, så gick vi ut och bara gick och snackade och fick adhd lite då och då. Sen skulle vi gå och möta upp emma, påväg dit så gör beltina något sjukt och lägger sig på vägen, asså jag höll på att kissa ner mig. Vafan vare som va så kul? Jadu, jävligt bra fråga. Sen när emma kommit så gick vi en skit lång promenad och bara snackade i timmar. Hade även tirvan på tråden också! Sen gick vi hem till mig och snackade skype med tirvan. igen.
Min morgondag ser rätt fin ut..Ska iväg till min privata skönhets behandlare...Haha nej jag ba skojja. Men ska till en som plockar mina ögonbryn. Det är så äcklig att gå med buskar!!!!!! Och hon som plockar på mig är jätte duktig! Senare på kvällen när jag kommer hem träffar jag världens bästa och ser på film och kekar glass. Big love. Nu väntar habibi på mig så ska inte sitta här och skriva mera.  MWAAH

 

could not get over

det jag verkligen inte trodde skulle komma från dej, Det va precis vad det gjorde. Every finish line is the beginnin of a new race.




everything happens for a reason


zach galifianakis ♥

min morgondag har jag redan planerat i stort sätt. Ska packa in håret och se due date, efter det träffar jag världens bästaste. Men seriöst due date..the best film ever. Bara älskar han så mycket! alltså zach. Han som spelar den skägiga hihi. Behöver verkligen se på en av hans roliga filmer nu. behöver skratta! kan väl lika väl ringa bella..sp hon kan göra kadidje news..fast har ju videorna kom jag på ahah! Men  det blir världens bästa och roligaste skådis som får äran denna gång hahahah!! love you tjockis!
Seriöst, har ni inte sett den e ni fan dumma i huvet. U will love it! och the hangover 2 kommer snart, omg omg har redan bokat plats! cant wait!!!



världens bästa ♥


Emma. världens finaste och bästa vän någonsin. Är så jävla glad att jag träffade dig och att vi bytte klasser. Behöver inte sitta och skriva en hel roman, det räcker såhär. Du är så äkta och fin som man bara kan bli. Vi har gjort allt ihop.Och mer ska vi göra! Jag kan säga allt till dig och du allt till mig. you and me against the world. Föralltid vi. best friends forever, du är världens bästa hjärtat. Jag älskar dig♥!

what can i say? I was so wrong

What a night! Har skrattat som ett sär och beltina har gjort allt från att läsa som kadidjeh tilll att göra helicoptern haha! Sen satt vi i hennes säng och bara pratade i timmar! Jag menar det gud vad vi snackade om precis allting från kårkar till snoppar asså man kan snacka med dom om allt, Och jag svär. Världens bästa vänner! Har nog aldrig vart med beltina utan att ha skrattat tills jag fått ont i magen hoho. amagad i love her!:D
Sen körde vi det gammla goa skp ( sanning och konka) haha så jäklans kul. Ja...vi har nog bara pratat i timmar och skrattat skiten ur oss. Världens bästa!!


paris hiltons new bff dubai!

OMG det är ett program om Britney spears på mtv just nu hihi. Hur snygg är hon inte?? Och Om bara tio minuter börjar nya avsnitt av Paris Hiltons new bff i dubai.  Längtar så mycket nu...haha nej jag skojja. Men älskar henne och hon är så snygg och fin person :D
Lixom jag menar hon är ju så smart för att vara världens blondaste och ursnyggaste kvinna! Hon testar sina vänner, eller ja...Dom hon tvivlar på. Lixom hon hittar på ett rykte om sig själv och säger det till den personen hon inte riktigt är säker på, sen väntar man och hör sen om rycktet kommer ut. Ah då vet man att den personen är sååå falsk!! hihi, tro mig..Jag har själv gjort det hundratals gånger. Oh det funka, därför man har dom personer man kanske inte tycker om till hundra procent hihi. Men det vart ju kanske någon månad sen.
Nu ska jag kolla på programmet sedan ska jag bege mig ner till kåbe och möta världens bästa Emma och Beltina, Sen gör vi väl någonting, och sedan går vi hem till bella och ser på ...Mean girls 2 !! big love!
mwah bitches!:*



victorias secret

JO, Jag vet mycket väl att jag lagt upp dom här bikininarna waay to much jag vet! Men hur jäkla snygga är dom inte egentligen? Man dör ju så fort man tittar på dom, tänk att faktiskt bära dom i sommar...vilken dröm. Dom ska stå på tredjeplats på min önske lista..Får jag dom inte kommer mitt liv gå sönder. Och det vill man inte ;) hihihi.
Så är man ju så himla dum och tror att den bikinin ska sitta soo perfect at me, Bara för Candice Swanepoel har världens snyggaste kropp. Snacka om att hon kan sälje bikinis! I loveee her.


Och hon längst ut är inte candice. Men så dumma i huviudet kan ni inte vara och tro det hihi


happy b-day chris brown

22:D

La Bιtch At The Beach

- never pass a mirror without even look into it

Heisan. Är inte ett dugg nervös eller någonting för imorgon, imma do my navelpiercing !! Och om jag inte f¨r en rosa eller lila, eller kanske en ljusblå. Då kommer jag bli sur. Jag lovar. She will give me a pink one :D annars börjar jag gråta...fast jag är inte ens rädd. Fast det kommer jag väl bli sen när jag ska gå in där hihi. Tur jag har Ilham med mig hihi. Känns ju ännu bättre när alla ba har sagt: Nej gud det gör inte så ont faktiskt, sen ba kommer ermina och säger:shit det gör svin ont gud jag lider med dig. MJO man tackar för det, Nu är jag ännu mer sugen.Haha
 Har precis tatt ett långt jävla bad, tagit på mig rosa morgonrock och sitter i min rosa säng med min vita fina data he-he. Ska snart måla naglarna rosa framför några avsnitt av Paris Hiltons Bff program, bara för jag älskar henne haha. OCH efter typ tre inlägg har jag en surprise för er som läser min blogg..Men det får ni se hähä.
 


lång sommar vi fick

Har ni tittat ut eller? Oh my god. Det snöar och regnar som fan. Säger detta: SKANDAL. Fast är ändå inte ett dugg förvånad över att det snöar, det alla snackade om förra veckan lixom. Men det är ju bara maj nu. Sommaren börjar i juni va? I hope sooooo. Annars vet i fan vad som händer. Usch asså. Anyway...jag tror bara gudarna i himlen hade kuddkrig och förlorade så dom började gråta, sen alla fjärdrar också kom ner. Thats it lixom. Inget konstigt alls. nu kan vi åka igen w0ho!



redan första gången

can't believe that someone has him who was meant for me..


nananana everyday

Asfet bio idag, ok. Efter skolan stack jag och beltina och köpte ben and jerrys hiho. Och så fett mycket godis oså. Satt hemma och kollade på disney chanel, big love. Ba skoja, sen stack vi ner till kåbe och träffa ilham en stund.
wowowowow...seriöst. Nu inser jag att det e urlöjligt att sitta och berätta i detaljer vart man varit och gjort en dag...hoho. Men då bryr jag mig. Säger en sak..ska aldrig mer äta godis. Fifan aså, time to ta tag i fettet nu, gå ner lite kanske hihi.
På onsdag sticker jag till kalmar med ilham och piercar navlen, hujedamig.


damn.

beautiful drop dead

Hittar ju inte min ladda över bilder grejen till datan. Så mitt liv suger nu. Förövrigt i mitt fantastiskt intressanta liv så var jag i kalmar med emma i lördags, ja igår. Handlade inte allt för mycket. Men fick med mig någonting från varje butik vi gick in hihi. Idag är det söndag och jag har inte gjort ett skit, haha jo det har jag. Jag har precis fått naglarna klara och fixade!. Det är Fan jobbigt att sitta still i två timmar och ba känna hur någon slipar och trycker på naglarna och håller peeåå. . Men snyggt blev det, lite i alla fall.


gulligt


for nothing

Hinner inte fixa med bilderna från idag. Har lixom inte luust att blogga nu, på grund av personliga fula & löjliga & äckliga skäl. fuck you and have a nice day.


RSS 2.0