hej vacker

åhhwwwhh jag avgudar henne fett mycket, världens vackraste kvinna! hennes nya album, knark!






i was here

nej men vilken fin dag, stack och mötte EMMA idag tidigt, sen till ilham och väckte henne och släpade ut henne, sen inget typ. Köpte glass och lite. Hem till my en stund. Sen kom M och R. Stack till gunnars, sen till jennifer och såg film och mys. Sen på kvällen va jag och emma och hon gick till david, sen kom jag dit, sen gick vi hem hehe.
 


‎11/06/1977 - 20/06/2011 R.I.P ♥



lost a magic piece

vill verkligen göra tatto fett mycket nu asså, ska ha mini tatueringar lite här och var. Ja, när jag får tatuera mig då..men ändå. Vill ha på fingrarna en bokstavpå varje finger men vet inte vilket ord. Ska ha i nacken. Och någon mer stans säkert. Det ända jag vetatt jag ska tatuera in är random hero och sen något mer. Men vad vet jag inte, har ju typ 1 år kvar lixom hehe. Men man ska ju va säker, så de e aldrig för tidigt hihihihi.
Och på det året vet man inte vad som kommer hända.


one thing - finger eleven

skriver av mig lite.. Har varit fett med ledsen dom senaste dagarna, inte vart så ledsen på skitlänge..de blir så jobbigt för mig vissa saker, jag går in för långt och djut på saker, har svårt att inse att vissa inte finns längre.. Undrar och får milioner tankar som snurrar runt. Vissa saker klarar jag inte av och varenda grej får mig att börja gråta nu känns det som, orkar inte göra någonting heller. rätt löjligt men så är det. Så fort jag tänker på det så kommer tårarna, klarar det inte. Svårt att släppa taget om saker, så det kommer ta tid för mig att fatta det här. Måste helt enkelt sluta oroa mig.det som hänt har hänt, de e tuffa tider nu men ja måste  börja tänka på det ''lyckliga'' och bra sakerna istället. även om det e svårt...kan fan nt släppa det här.. stay strong.

Bam la ut en bild och twittrate nyss: Can stop thinking about dunn being gone. Fuck man.



det är så jävla orättvist. vissa saker går inte ändra, det e bara att acceptera dom. även om det tar tid, och e svårt. 
bara inte Bam gör något dumt..skriver som alla andra gör till honom. Stay strong, and don't leave us. om han skulle dö vet jag inte vad jag skulle gjort, vill nt ens tänka så. avgudar fan honom..haha


its not right

älskar låtarna, men hatar att se dunn när han är med. Sjukt sorgligt att veta att han inte finns, och hur sjukt ledsen bam är. men ändå, alla dom är bäst. men kommer inte bli samma igen. 

  


the kids are back

feta dagar asså. Sov över hos bella, jag ronja och matilda. the wolfpack he-he. Fett roligt, stack ut i pyjamas och sprang ner till kåbe vid fyra på morronen ahah. Sen sov vi, sen vakna vi och fixade oss lääänge sen drog vi ut, och lite sånt as nice hihi. sen nu har vi vart och badat hos jennan och sett på film och haft det soft. Nu ska jag väl bara se massa massa massa gammla jackass klipp hihihi. Bästa som finns. ciao!


Ryan In Paradise

de e sjukt hur fort livet kan ta slut. Hur fort allt kan ändras och sen aldrig bli detsamma.Jag skulle fan aldrig klara av att någon av mina vänner eller nära dog. Fan vad fort livet kan ta slut.. Och hur allt kan ändrats efter en person dött, då ska alla visa respekt och bry sej om den..när allt e försent? nu efter någon dött ska alla bry sej om den..sant. 
fyfan, har sett när bam står vid platsen o stortjuter. Och när han blir interjuvad, och berättar om hur han hade högmusik och va förbannad hemma klockan ungefär 12, och det va den tiden ryan crashade..kan inte sluta gråta när han står och säger allt o gråter sammtidigt. bara han inte kommer göra något dummt eller något själv...
de värsta är att han crasha i 209 km i timmen och brann inne i bilen och dog. fyfan vad hemskt, kan inte ens tänka mej det..
sen när man kollar tillbaka på alla jackass videor och bilder. mm. så är det alltid dom som står och blir intervjuvade och gör allt tillsammans.varje kort är dom med tsm på. Bam sa att ingen känner dunn som han gör, och att dom va som bröder..skulle aldrig klara av det bam går igenom. seriöst. vila i frid nu, och sov gott. Iloveu. random hero





r.i.p (ryan in peace)

nej,fyfan, han får bara inte dö. Han hade så mycket framför sig.. Den sjukaste i jackass, bams bror och bästa vän. kan inte ens tänka mig hur bam kände när han sto och tittade på platsen där dunn hade krashat, kan verkligen inte kolla på det utan att få tårar, .fan vad sorgligt.... The crew will never be the same again, loveu man. R.I.P  ♥.



borde jag inte vara nöjd eller

fan vad sur jag är just nu. Har bara haft ful dagar sen sommarlovet börjat, ingenting funkar och allt e skit. Och nu ännu en ful dag och sur dag. Får väl duscha och platta håret sminka mig och gå ut..även om jag inte orkar. eller jag vet inte.

inte för att någon skulle bry sej men. Jag tror nog jag aldrig kan bli helt nöjd. Lixom, vill jag ha någonting. SKA jag ha det. Öven om det tar år osv..ger mej aldrig. Som mitt mott; Jag vill - jag ska. och make it or forget it.
Skulle tillexempel vilja bo i sandiego eller california LA. eller något sånt ställe. Ha ett enormt hus med palmer och enorm pool som jag la upp tidigare någongång. Ett sånt hus skulle inte vara fel. SKulle vilja ha miljoner, kunna köpa alla skor och hårförlängningar och kunna göra och klä mig i vad jag vill utan att tänka på pengarna..Skulle vilja vara victoria secret ängel..hoho glöm. Skulle vilja ha en liten ljusbrun mini hund..Skulle vilja kunna sjunga som beyonce. skulle vilja se ut som jennifer lopez eller alessandra ambrossio. Skulle vilja vara 1.65 lång. skulle vilja ha den perfekta hårfärgen och längden. och fint och inte slitet hår. Skulle vilha väga prick 48 kilo livet ut..typ. Skulle vilja ha en vit range rover med rosa kristaller där det står jenna längst fram på motorhuven.

Men ändå om man tänker efter, skulle det nog inte vara kul att ha allt det där och vara perfekt. Eller jo, det där är min dröm. och har jag åtminstonde huset och något mer av det jag skrev skulle jag vara lite nöjd. Men asså jag tror nog aldrig man kan bli nöjd..hur mycket man än har eller är så finns det alltid saker man vill ha.
hur som helst.ska man nog sluta titta och se upp till alla modeller och skådespelare som man vill kunna vara som och se ut som. Och istället se vad man själv har, kanske inte är någon skönhetsprinssessa, bara vackra dej själv. Och alla e vackra ochh fina på sitt sätt, för gud gör inga misstag..haha jo det finns några faktiskt..Men man ska nog vara nöjd med det man har och vad gud gett en.
fast skulle inte tacka nej till det jag skrev högre upp...men borde jag inte vara nöjd eller? Det ända jag har som är minsta lilla nära det jag skrev där uppe är min vita nya iphone 4. Min vita laptop vaio. Mina underkläder och linne från victorias secret..

på tal om det. kan inte fatta att jag faktiskt har v.s grejjer här på mitt rum. borde jag inte vara nöjd eller? jorå, jag e nog rätt nöjd men jag vill så mycket mer än det jag redan har och är.men jag vill ha meeer. vs lever jag för och justin bieber kan kan aldrig få nog av haha..sant. Jag vill bli något och göra något i mitt liv. inte sitta inne och vara en svenne morsa som röker och har rynkor och äckligt hår och väger 100 kilo...usch. Dessutom får jag panik när jag tänker på att det inte e lönt att ta tag i livet eftersom det jordeb ändå ska gå under om mindre än ett år. Och det skrämmer mig sjuk mycket.eftersom jag tror på det. hehe. fast änd tror jag inte på det. när jorden går under har solen slocknat och solen kommer att slockna om över tusen är. då våra barn barns barn har dött. så de e väl bra...hur nu jag kom in på det hehe.


rosie huntington

Eftersom jag inte har lika ont men fortfarande e skit trött o sjuk så kan jag väl göra ett inlägg om någonting...
ah, hon jag skrev i rubriken. Rosie, vem skulle inte vilja vara henne lixom? Hon är världens vackraste kvinna, jobbar för victorias secret och blev utsedd till top fem av änglarna 2010..hon är skådespelare och med i den nya transformes och har huvudrollen. Vad mer kan man vilja vara. Och hon har och är allt det där. skulle kunna göra nästan vad som helst för det huhu.

love em then leave em

Hej..fett ont i huvet och  Har sjukt ont i halsen, känns som om jag ska kvävas varje gång jag ska prata eller svälja....trevligt. Sjuk också, ännnu bättre..älskar livet precis just nu mmm.
Har iallafall inte gjort något idag, var i stallet,red ut. Sen hem och sen till kristdala. Sen nu vid halv tio kom bella till mej så snackade vi skype med emma..fett konstigt att hon inte e i ohamn längre. Sorgligt men sant...
ah men bella stack hem nyss så jag gör typ ingenting nu..högsta volym i hörlurarna...sova snart så jag blir frisk oså..inte kul. Ne men ska fixa det sista sen sängen dirr..fett trött så ah, PÖSS


i was born to be alive

haft en lika go kväll som sist hihi. Bella kom vid halv två, snackade skype med töntar hela tiden..sen vid 6 kom S & M & J, sen åkte vi ner till kåbe då kom wilma sen vid 8 kom elsa. Åkte hem till mej, sen hem till J och badade i hennes pool.
 och sen sjöng lite och sen drog några hem så då såg elsa jennan bella o jag på fiilm hehe. Imorgon måste jag sova hela dagen .. typ i alla fall. För min röst... har aldrig haft så ont när jag ska prata, känns som om hela halsen svulnat upp. Gör fett ont, som om jag ska dö när jag sväljer haha. lugnt det kommer bli nu om jag inte har någon röst..hehe. tragiskt men sant.

och förresten, så var det sjukt länge sen som jag fick en ben and jerry..mer än en månad snart. Dom e slut överallt. alla fall den smaken jag vill ha hehe..ååhh tänk en brownie fudge nu...så himla gott. Godaste som finns hihi. hur ska jag klara helgen utan deeej...


do it like bieber




up give it up give it up

big love på da´gen och kvällen. Beltina kom vid 2, gjorde typ inget drog till lekplatsen hade lite serious business...Sen hemma igen ett rejält damp anfall. Såg paris hiltons new bff, åt nen macka. Damp.. Dog av skrattt, sen vid åtta kom jennan elsa och matilda. Gick hem till bella och va där hela kvällen. Sen nu när dom drog gick vi ut och hittade en till katt!! Tog bilder med den såklart. söt kisse det med hihihi.


can you be my doctor

bäst kväll igår med bästa. även fast den var lite dryg så ah. De e ju trevligt att några ställer upp och är med emma nu dagen innan hon flyttar. Fett drygt. 
och nu har hon flyttat:( hur ska detta gå, kul att jag och beltina snart ska åka upp till henne woh0!! 


snoop dogg - sweat


glitter all over the roooom

ego ego ego. Det e såhär livet ska se ut, sommarlov. långt hår. brun,bada och med bästa vännerrrr. sommaren 2011 blir den bästa någonsin..jafyfan vad bäst det kommer bli. Längtar till allt!!!!


sommarlov!!

vart i skolan och sen stan hela dagen. ikväll blir det grillning och lite annat. nice




best thing i never had


mwaaaah

hi buddy! Har kommit hem från stallet nyss och frisören. Ji-a jag blev nöjd men jag har kortare hår än marlene nu. fast reparerat och fint äre minsann. Även färgat det och juste...fick hem löshåret idag..speciall levererat för att jag skulle få det så snabbt omg loveu mwah!!


inte ok.

åh ni måste kolla. den e så rolig i slutet iallafall kolla på hela.

ok..so now Im totally dead

ok..skulle kunna döda någon eller något för dom här..helt seriöst jag skulle kunna göra det. brb..andas





asså jag e inte död



då färgar vi på nytt....

Har nyss beställt hem nytt och fint löshår. Mörkt choklad brunt..orkar inte ha den här färgen och kort hår. Finns inte ens löshår i samma färg...får färga det ljusbrunt någon annan gång istället. kul.
Om det ens kommer innan torsdag? in my prayers 2nite.. säger vi.


we're not beauty queens

jahopp, nu ska vi snart gå ut i det fina vädret där det inte regnar. Vi ska sova i tääält..mysigt mysigt! ja om vi ens vågar sova där ute inatt..lär ju vara skit läskigt hoho.

 


who says you're not beautiful

hemma från gunnars. Vart väl inte det varmaste och fyfan jag hoppade från 7an. satan vad ont det gjorde, bella hoppa från tian den hompsapien. matilda också för den delen haha. Ikväll kommer bli lätt bästa och sista kvällen med emma moilanen min fru. fatta att hon flyttar om en vecka :'(
Så ikväll tältar vi och så, asbraaa. haha bella tönt som hoppar från tian eller något.



I wont tell nobody

Vad ska man säga...konstig dag. Är lite smått efterbliven och vet inte vad fan jag ens skriver. Amen jag har väl vart med ilham och sen bella och sett på film. fick ett allvarligt snack med min handledare..för att jag och ilham inte vart på en lektionxd. sen fick jag allt skit som vanligt. surprise jao.
är lite smått jävligt irriterad på en ful jävel också..mhhh. eller nej..3 faktiskt.


due date

har nyss ätit och väntar på att beltina ska komma, sen får vi se om emma kommer..hoppas det. Vi ska i alla fall se världens bästa film due date. och jag har precis hällt upp massa godis hihi!
min hund har seriöst damp just nu..springer och slår sig själv med en häng boll..så himla söt hihi!! kul man kan ha med sig själv..


think i love you

woh0 ville ha en vit iphone...and i have it hoho! så jävla snygg om jag får erkänna själv :D


stockholm i bilder




victorias secret

åh trodde jag skulle döö..knappt så jag fick luft..Men så jävla cp lycklig jag blev när jag fick saker från VS. underkläder och linne och pyjamas direkt från u.s.a. fan vad bra det känns att vara ny duschad nu och ha på sig vs pyjamas hihi! Aja inte så specciellt med det? joho..dom som känner mig vet nog hur mycket jag älskar victorias secret hihi. åh tack!
 


lunch med bobby

Ja som ni ser satt vi och käka på ett ställe inne på täby center, och sen ba hoppar bobby in. ( mammas pojkar) Och satt sej bredvid oss..himla trevlig kille. haha. Nej men han satt bordet bredvid oss så vart väl as ballt. han e cool. Hittade även mina skolavslutinings skor ocksåå wiie. Och en rosa byxdress med mera :D och bäst av allt victoria secret bikini kopian :D woh0! jajemen så nu ligger vi här i lyx hotellet och jag ligger i sängen med min vita laptop hoho. ah  och W är också här...ser lite mongo ut på bilden men okej.. asså skorna.


adrian hammond/ stayhard

inspiration till killar som vill ha snygga kläder hoho, skulle jag vart kille skulle jag köpt allt från A.H ( adrian hammond) och stayhard.
länk: http://stayhard.se/Productlist.aspx?attribute1Value=4447&gclid=CI2-kerEo6kCFQSt3god4FuVdw



norrköping

hallå bloggen! Sitter just nu i bilen på väg upp mot stockholm hoho. har precis varit i söderköping  vid smultronstället därom har fett med stora glassar...orkade int ens halva hehe. Aja men e snat framme i stockholm hos folket. Ska in på stan en snabb sväng och lleta sko och navelpiecing...vet exakt hur den ska se ut hihi, får se om jag hittar en sån då :D chacha


här e vårat rum vi bor i sen i stockholm, i wish ...

music

the best of my playlist hoho! nej men lite musik, gammal som nyy



michael kors

letat över hela internet efter dom här skorna..men inte hittat någonstans jag kan köpa hem dom. Ska leta i sthlm efter kopior eller något. dör vad snyggaaaa!! Michael kors solglasögonen e fett snygga också...själv har man ett par hoho!


för er som inte vet vem han är så e han en av världens kändaste designers som designar klänningar och skor och klockor och väskor. Han har designat klänning till Jennifer Lopez och angelina jolie BEYONCE !! och sjukt många andra. han är med i project runaway juryn.

asså dom här skorna...seriöst jag dör så snygga!! och dom är iinte från MK, vene vem som gjort dom hehe. men damn va fina..önskar fan jag kunde vart 10 cm kortare så kunde man använt höga klackar varje dag :(




ny piercing

fick en svinfin lila piercing som jag ville ha, lila is the shit! ah jag  vet mina shorts e inte knäppta men vafan,jag tappade knappen under altanen såå..hehe


where do i begin?

hemma från gunnars igen, solade inte så mycket idag eftersom jag e fett med bränd på armarna och typ lite överallt, gör fett med ont oså. Så nurå, e typ släkt kalas för mig hihi, har fått pengar och lite smått. Fyller ju inte år idag då men snart hoho! muppiieee bild, ok
 

hey hey what can I say

chachaaa bloggen! asså dom hära är fan mitt liv asså, jao vare jag vill dela med mig till er :D


HI MISTER LOVER

hemma från feett lång dag lite överallt, vart i alla fall mest i gunnars och solade med E & M & B vilket va bääst, ska dit imorgon med med några till hoho. brännt mig som faen också..svin ont. men men hehe



NEW FROM ENRIQUE IGLESIAS


jag tror mitt hjärta blöder


får ingen luft


allt går för fort

hallå bloggen! Har varit ute på gunnarsö idag i stort sätt hela dagen, lite drama med sjögräskrig och wilmas ray ban åkte i vattnet...men dom fick vi inte upp hah. SÅÅ vad mer har hänt idag? nej typ inget mer, solat men inte badat och nu e klockan 6 snart så sitter ute på verandan med täcke och min hund i knät..haha om man ändå kunde ha han i knät....hur some helst så kommer det upp bilder senare:D
och sjääälvklart lyssnar jag på bieberrrrr

 

I'm overboard


so damn beautiful


you bringing back the real me

hej bloggen. Har varit ute på klipporna med beltina, mötte Wilma och fanny en stund också. Badade nästan i alla fall hoho! Har precis snackat klart med emma i telefonen och imorgonn ska vi och många till ut till gunnars och sola och bada hihi. Men har man en bikini? näe. Men så har man världens bästa vän som lånar ut en :D Såå nu ska jag se anagina med wilmaaaaaa :D
snygg bild från as länge sen jao..
 


never say never

Har fan aldrig i hela mitt liv varit så här jävla arg, jag går fan sönder snart. tjuter som ett barn tillochmed. Om inte mitt hår blir bra snart färgar jag det mörkt igen och bombar ********. rätt åt er.
Har sutttit uppe nästan hela natten och sett never say never IGEN. älskar den killen...NU Ska jag i alla fall dra ut med Beltina nu och sola. om det e sol ute. pallar inte resa mig upp. kan lika väl ligga kvar i sängen några år till.


RSS 2.0